Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
čau ,,Roman som na rybach fik za povzbudenie polaci Nejdu , tresky čo hod to zaber na Pilkr nie Gumu možno zajtra Ale ,,,Skušame ???? doležite je že navnady ktore vytvaraju Kutily su v mori!!! a testuju sa !!!!Podotknem Cely Rok !!! nie Sezonne..
Odpovědět
to JIMMI a moje hlavní je mašinfírování:-) tkže dva koníčky...
Odpovědět
Koukal sem, že se tu objevily hejna kelrů tak přisypu svou trošku do mlýna. :)
Odpovědět
Od rána pracuji na Lososích flashjigech tohle je výsledek...snad se budou lososům ve švédsku a Norsku líbit
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Od rána pracuji na Lososích flashjigech tohle je výsledek...snad se budou lososům ve švédsku a Norsku líbit[/citace] Jsou parádní a i já se těším na to jak budou fungovat .Já včera lakoval a odlil pár nových kousků.A na 50g. pilk. přidal glitry.
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že starší "Norci" trávili zaslouženoý odpočinek ve Spálově. My "mladší" jsme museli makat. Snad se nám od těch starších dostane slova uznání.
Teď vážně musím je ještě nužkama upravit,nestačil jsem je ostříhat.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...