Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
CAU... este dobre, ze ROMAN:nejde vtom istom termine, na to iste miesto ako JA,VSAK ON VYCHYTA VSETKY RYBY NA TIE VSETKY super NAVNADY.
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
Romane, jsi ďábel. Je to nádhera. Akorát mám pocit, že do Norska pojedeš asi na deset let. [/citace]
Dekuji Dosky,jsme 3 a tak doufam,ze zadnou nouzi trpet nebudem,ale stejne asi budu muset neco prodat. Zacina to byt jako nemoc.
Odpovědět
[citace]Rybarik napsal:
CAU... este dobre, ze ROMAN:nejde vtom istom termine, na to iste miesto ako JA,VSAK ON VYCHYTA VSETKY RYBY NA TIE VSETKY super NAVNADY.[/citace]
Rybariku neboj,tam je ryb,ze by na to nestacila veskera produkce olova nasich slevaren a huti a oni stejne budou jako naschval brat to ceho budeme mit nejmene.
Odpovědět
Tak se mi to líbí, tak to mám rád, když se šikovní kluci předhání ve svém umění!:-P
Romane, nyní už nevím co Ti jde líp zda pilkry nebo ty gumy. Móc hezké, jen tak dál.;-)
Odpovědět
Ano, Otta přichází opět s překrásně nablýskanou flotilou, není co dodat.:-P
Odpovědět
Jen 007 křivánek se již dlouho nepochlubil s žádnými krasavci, asi chystá velké překvapení, necháme se překvapit.:-?
Odpovědět
cau..jak tak pozeram tie navnady , dostal som chut si vyrazit na ryby ,pocasie Ujde za 6vyražame,,,!!
Odpovědět
[citace]Rybarik napsal: cau..jak tak pozeram tie navnady , dostal som chut si vyrazit na ryby ,pocasie Ujde za 6vyražame,,,!![/citace]
šťastnou cestu a úspěšný lov.
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
David teď nemá čas, dělá formu pro mne. [/citace]
David se teď chystá do Spálova. :-P:-P:-P
Odpovědět
To je pravda Došky, do Spálova se chystá, ale vyrábí i formu pro mne!!! ;-);-);-);-)
Odpovědět
Klucííí omlouvam se že do Spálova nedorazím,musím pracovat...nejenom vdílně:-S
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Klucííí omlouvam se že do Spálova nedorazím,musím pracovat...nejenom vdílně[/citace]
Taky nemůžu bohužel kvůli práci do Spálova, ale to pracovní prostředí bych s tebou Jigine velice rád vyměnil.......:-?...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...