Hasvik, NO
temperature icon -8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Romane, to hejno makrel a polaků prostě nemá chybu, klobouk dolů, paráda.:-P

A pánové pozor máte zde novou konkurenci, Roase, který přišel s trochu jiným, ale také krásným přístupem a nápadem.:-?

Včera jsme s Kulikem probrali zde představované nástrahy. Shodli jsme se v tom, že je až neskutečné co tvůrci umějí. Současně jsme konstaovali, že praxe je prověří. Ovšem Kulik se dle mého názoru stává sběratelem Vašich výrobků a přes zimu je neustále přebírá a těší tak své oko. To je dobře jednou z toho zaplní vitríny v nějakém rybářském museu. Samozřejmě oba vůbec nemáme nic proti nerezovým pilkrům, naopak již máme nějaké kusy objednané.

[citace]007krivanek napsal: kim napsal:

Až ty dnešní gumy zítra ráno uvidí Kulik tak prostě neodolá. Bude určitě podnikat kroky k tomu, aby nějaké získal. Doufám, že mě nevynechá.

Tak jedna pro Kulíka. Zvrchu Reflex. žlutá+ oranž, Žlutá transparent, oranžová + žlutá transparent. [/citace]

Ještě jse zapoměl na 007 Křivánka, kterému dlužím odpověď. Takže Davide, máš plnou pravdu. Ty gumy jsou nádherné a doršové se přímo pominou, aby je shltli. Tak, pokud budeš mít nějaké přebytečné, tak je rád odkoupím na vyzkoušení a do své zbírky.:-P

Pánové, je mnoho šikovných lidí. V pátek jsem byl v Brně u Davida a musím říci, že jeho formy (kterou jsme si také jednu objednali) jsou vrcholná profesionální práce. Prostě radost pohledět!!!

Nakoupili jsme i barvičky a ostaní bižu. Už se na výrobu moc, moc těším!!!

Jirko, my se těšíme na Tvé výtvory a držíme Ti palce.:-?

Nová devadesátka připravená na lak.....

Dnes vezu počítač na odvšivení tak jsem zvědav co se tu nahromadí za skvosty.Jak píše kulik,Roas opravdu umí-prostě další blázen ale těch je třeba.No a já ještě posílám jednu fotku,akorát se mě tu kulí hejno ŠVÉĎÁKŮ,ještě naplnit bříška vyblejskat,nalepit oči a jsou z nich dospěláci.Zdravim Otta.8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O

Já jsem se dnes věnoval trošku gumám ale na pilkříky jsem taky nezapoměl

sice nevím k jakému druhu bych tyto modely přirovnal, ale ta kombinace se mi docelalíbila a tak jsem si jich pár udělal.

Romane, jsi ďábel. 8-)8-)8-)8-) Je to nádhera. :-P:-P:-P:-P:-P:-P Akorát mám pocit, že do Norska pojedeš asi na deset let. :-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!