Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 2,001)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kime, máš pravdu jsou moc pěkné. Včera jsem již po několikáté přestrojil bednu do Norska a myslel jsem, že je hotovo, ale pozor, dnes po zhlédnutí ukázek od Romana 1312, MadMacka a hlavně oo7 křivánka už si tak jistý nejsem. A protože jedeme s Kimem do Norska ve stejnou dobu a na stejné místo a to od EDENu na HITRU do DOLMSUNDETu, nabízím odzkoušení Vašich krásných výrobků v této lokalitě. V případě, že by jste o tuto službu od Kima a mě neměli zájem, tak my bychom měli zájem pár Vašich přebytků odkoupit.:-D

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Dobrý deň, prikladám aj ja pár výtvorov.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Dobrý deň, prikladám aj ja pár výtvorov.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak bych si vybral ty zlatavé – 40-60g – šli mě na to polaci. To nemá chybu co kutilové umí vyrobit. Mám návrh. Maro, Zerpe, Došky a Jiřane dovedli byste příští rok zorganizovat burzu samovyrobených nástrah a pod. pro norky. Třeba začátkem března (možná i předvánoční norské trhy) nebo jak to vyjde. Posuďte to dnes večer. Já nemohu přijít – schůze SVJ.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Taky moc hezká práce. :-P:-P:-P:-P:-P

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

kim napsal:

Tak bych si vybral ty zlatavé – 40-60g – šli mě na to polaci. To nemá chybu co kutilové umí vyrobit. Mám návrh. Maro, Zerpe, Došky a Jiřane dovedli byste příští rok zorganizovat burzu samovyrobených nástrah a pod. pro norky. Třeba začátkem března (možná i předvánoční norské trhy) nebo jak to vyjde. Posuďte to dnes večer. Já nemohu přijít – schůze SVJ.

Kime, víš, že dokážeme moc. Není to špatný nápad.:-D:-D

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Je pravda, že mnoho šikovných rybářů by zde mohlo nabídnout svou nadprodukci ostatním. :-P:-P:-P:-P

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino416:Dotaz,ta horní řada-jaká je délka a váha,je to plnej nerez nebo plášť vylitej olovem-že to je nerez usuzuju podle lesku.Mohl bys to natočit-neni patrné kde je očko.Jinak je to perfektní práce.ŠIKULA.:-D:-D:-D:-D

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Dnes jsem se nudil tak jsem vybrousil z nerezu toto.Od uchopení nerez plocháče silného 15mm do výsledku na obrázku asi tak hodinka,ještě oči a pilkr je hotovej,váha 285gr.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Otta: sú to nerezové zvarence z 1,0 plechu a sú vyleštené. Dierku pre háčik ešte musím vyhryznúť, ešte mám na to nejaký ten čas. Inak sa tam dosť zle lialo olovo, mal som tam hrozne malú dierku.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Otta: Inak aj tie tvoje sú super, ale pravdepodobnejšie je to omnoho horšia výroba. Kopytá sú hotové za 1,2 hodky a kamarát mi ich povaril za 3 Eurá. Inak mal som tam tri malé dieročky a naliať do toho olovo bola fuška, pretože som musel kopytá rozohriať, aby olovo riadne zatekalo.

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino:když si dáš u tohoto vlákna stránku 7 tak uvidíš že to děláme stejně,to jen občas nejakej vybrousim z plného materiálu.S tim litim vim o čem mluvíš,lil jsem je od zadu a pak jsem to zavařil,šlo to špatně a tak jsem to vyřešil jinak/přikládám obrázek/do spodního dílu vyvrtám vrtákem na plech díru tak 22mm,svařenec pak vyleju olovem,pak stejnym vrtákem srovnám olovo v díře pod ůroveň plechu a díru na sílu plechu vyleju epoxidem s fosforem a vznikne tam svítící kroužek,je to jednoduší a ůčelnější.Nic by se nestalo když to jen zarovnáš a bude tam kroužek z olova bez fosforu.Plášt dělám z plechu 2mm,lépe se to vaří.Ještě napiš váhu,míru a čim sto zdobil-glitry na nehty a epoxyd???????????Já dělám váhu 300-750gr.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Otta: Výška 19,5 cm, váha 280g a čičiričky ? Niečo sa dá kúpiť v papiernictve ako “okrasa” dáma niečo mám staré cca 30 rokov, používalo sa to do farieb pri výrobe kajakov. Oči som lepil epoxydom a 2-3 krát som to namáčal do syntetického lodného laku odolného slanej vode. Inak prikladám foto čičiričiek.

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Otta: ako fosfor používaš fluo farbu zmiešanú z epoxydom, alebo máš niečo špeci ?

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino:pošli mail adresu,nechci se tady opakovat-někam už jsem to na těchto stránkách dával,pošlu ti pár fotek a odkazů. ottazoubek@seznam.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...