Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
To víš Kime, sezóna ja za dveřmi, tak teď už se snaží všichni. :-P:-P:-P:-P Mám na mysli samozřejmě ty šikovné. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]MadMack napsal:
Roman1312 - taky jsem se přes zimu nenudil. Tohle je zkouška tmavých barev, ještě mám 2 krabice v různých odstínech medu[/citace] Honzo hezký, Taky přidám pár fluo.
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
To víš Kime, sezóna ja za dveřmi, tak teď už se snaží všichni. Mám na mysli samozřejmě ty šikovné. [/citace]
Řekl bych i nešikovní se snaží, ale jinak:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
cau aj tie zlte su super a keby boly oranzove zo zltym aledo bielim bruskom!!!
Odpovědět
[citace]Rybarik napsal:
cau aj tie zlte su super a keby boly oranzove zo zltym aledo bielim bruskom!!![/citace]Myslel jsi takto ? Na výrobě nic není složitého.
Odpovědět
Až ty dnešní gumy zítra ráno uvidí Kulik tak prostě neodolá. Bude určitě podnikat kroky k tomu, aby nějaké získal. Doufám, že mě nevynechá.
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
To nebudeš Davide do Spálova dělat nic jiného, že[/citace]
To ne, na gumy jsou tu jiní. Jen chci vyzkoušet tyto barvy na Titranu. A navíc mi sedí na hlavičky. Na Spálov snad něco jiného.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Až ty dnešní gumy zítra ráno uvidí Kulik tak prostě neodolá. Bude určitě podnikat kroky k tomu, aby nějaké získal. Doufám, že mě nevynechá. [/citace]Tak jedna pro Kulíka. Zvrchu Reflex. žlutá+ oranž, Žlutá transparent, oranžová + žlutá transparent.
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
kim napsal:
Až ty dnešní gumy zítra ráno uvidí Kulik tak prostě neodolá. Bude určitě podnikat kroky k tomu, aby nějaké získal. Doufám, že mě nevynechá. Tak jedna pro Kulíka. Zvrchu Reflex. žlutá+ oranž, Žlutá transparent, oranžová + žlutá transparent. [/citace]
Ještě aby si začal dělal na zakázku:-D
Odpovědět
Jiřane. Když nějaké objednáte do CK tak si těch 200m k Vám pro ně zajdu. Loni jsem také u Vás nějaké koupil.
Odpovědět
Můžeš přijít taky na kafe. :-P:-P:-P:-P:-P Rádi tě uvidíme. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Kulík už je u PC a je otázkou času, kdy nám sdělí svůj názor na gumy zde prezentované přes víkend.
Odpovědět