Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Pro pobavení jedno starší foto "co vše lze využít jako předlohu"
Odpovědět
....úžasný, je vidět, že to v čechách platí doslova--zlaté české ručičky, ale ani já jsem nazahálel a tak před pracovním týdnem přispěju troškou do mlýna.
Odpovědět
víc druhů už asi dělat nebudu, už se v tom přestávám orientovat
Odpovědět
...vlastně možná že ještě asi 3 druhy přidám, jelikož jsem si objednal ještě nějaký barvičky...
Odpovědět
Jako vždy excelentní práce Romane, která z mého pohledu motivuje nás ostatní stále se zlepšovat.
Odpovědět
...stádo "zeber" i když slepých
...tak to byl omyl, přeskočil jsem jednu fotku---napravím
Odpovědět
.... anakonec jedno varování-tohle se vám stane skoro ve finále, když se přestanete věnovat tomu co děláte a máte bordel na stole a špinavé ruce---holt půjde od základu na repas.
Odpovědět
Ahoj Romane, jsem rád, že jedeš v srpnu s náma, alespoň nemusim nic vyrábět, pač stejně nemam čas. Musim uznat, že už překonáváš i sám sebe. Je to luxus.8-)
Odpovědět
..Honzíku,Honzíku ten nerez v těch větších gramážiích stejně zbyde na TEBE....
Odpovědět
Romane, opět za jedna a dvakrát podtržená, jak vždy hlásí moje vnučka.:-?
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...