Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,846. až 1,860. (celkem z 2,001)
  • Autor
    georges
    Účastník
    (102 odpovědí)

Můsím uznat, že vyrábíte nádherné nástrahy. A protože já nemám tu správnou šikovnost a odhodlání, vypomáhám si alespoň tím že to co kde koupím upravím a nebo skompletuju jinak než originál. A loni už se dostavil výsledek. Toto jsou nástrahy TOP ! Obzvlášť pro poláky neodolatelné.

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

Je velmi obtížné se jen vzdáleně přiblížit zde již ostříleným borcům ve výrobě a povrchové úpravě nástrah. Každopádně doufám, že povzbudím i ty méně zručné k prezentaci svých výtvorů, když přispěji svou troškou do mlýna.

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

50 g

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

80 g

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

100 g – předlohou byl plastový wobler typu crank bait

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

Na For Fishing se mi povedlo v “hrabárně” jednoho ze stánků objevit balení zoomů. Cena fantastická, pouze tvar nebyl dle mých představ ideální. Pár twisterů tento problém rychle vyřešilo.

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

Konečný výsledek

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Pipas napsal:

Je velmi obtížné se jen vzdáleně přiblížit zde již ostříleným borcům ve výrobě a povrchové úpravě nástrah. Každopádně doufám, že povzbudím i ty méně zručné k prezentaci svých výtvorů, když přispěji svou troškou do mlýna.

Nebuď zbytočne skromný. Podľa mňa – ryby na “to” určite pôjdu. Držím palce.

Môžeš prezradiť, aký druh farieb na olovo používaš?

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

Díky za chválu, to opravdu potěší. Používám výhradně práškové zapékací barvy. V začátcích jsem používal kde co, od laků na nehty po autolaky ve spreji. Pak jsem přešel na zapékací barvu, ke které mám přístup přes příbuzenstvo. Nejdříve jsem dělal vše v jedné barvě, protože jsem nevěděl jak tyto barvy správně nanášet, aby výsledek navozoval stříkaný efekt. Pak jsem na webu našel typ pomocí jemného sítka. Výrobek nahřeju horkovzdušnou pistolí a pak pomocí jemných kuchyňských sítek poklepem nanáším a překrývám jednotlivé práškové barvy, které nakonec zase přejedu horkým vzduchem.

Láďa Levinský
    Účastník
    (281 odpovědí)

Jakým způsobem jsi to napojoval?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Pipas napsal:

Na For Fishing se mi povedlo v “hrabárně” jednoho ze stánků objevit balení zoomů. Cena fantastická, pouze tvar nebyl dle mých představ ideální. Pár twisterů tento problém rychle vyřešilo.

Hodně dobrá vychytávka, teď jen zkusit, zda to bude fungovat.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

georges napsal:

Můsím uznat, že vyrábíte nádherné nástrahy. A protože já nemám tu správnou šikovnost a odhodlání, vypomáhám si alespoň tím že to co kde koupím upravím a nebo skompletuju jinak než originál. A loni už se dostavil výsledek. Toto jsou nástrahy TOP ! Obzvlášť pro poláky neodolatelné.

Dobrej tuning!

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

Díky, to spojování je jednoduché. Twistr zaříznu na požadovanou velikost, u Zoomu zaříznu kraj do roviny a oba kusy krátce nahřeju nad ohněm. Já využil klasický sporák abych mohl natavit obě části současně. Poté je pouze přitlačím k sobě a chvíli počkám. Silikon se dobře prolne a drží to dostatečně. Nelekejte se když vám ten silikon při tavení začne mírně hořet. Taky je dobré při stlačení celou nástrahou otáčet, protože natavený silikon má tendenci stékat, tak aby na jedné straně nebyla neestetická boule.

Babson
    Člen
    (22 odpovědí)

Dobrá práce není nad vlastní invenci.Jen houšť.

Pipas
    Účastník
    (55 odpovědí)

Další olovo o víkendu dostalo svůj tvar.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,846. až 1,860. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...