Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Mistrovské dílo

....ve vzácných chvilkách volna se mě snažil Hrůša přesvědčit, (marně ovšem)že není rybář a že na pilkříky chytat neumí, že je hned všechny utrhne a že je gumičkář (polakovej), tak jsem našel ve svých nepřeberných zásobách formiček jednu, která mu bude určitě vyhovovat. tenhle pilkřík má pouhých 28 g a tak jsem mu jichpár udělal(až se potkáme předám...) a ty může těm oblíbeným polakům házet až do chaluh-bude to trošku déle trvat než se to potopí..

Romane kde ty barvy sakra bereš:-P:-Pparáda

...to jsou airbrushové barvy -60 ml cca 170 Kč.

Mám tu prototyp z peří :-P tak nevim jestli to bude fungovat.Ten ocas má být pohyblivej 8-)

...možná by tomu slušel proužek a oči, ale záleží na tobě-jinak super!,,

To nejsou pilkry, ale umělecká díla. Romane klobouk dolů, nádhera.:-P:-P:-P:-P:-P

.... zde předkládám cca šest kroků, při kterých musím vzít pilkřík do ruky a to jsem vzall jenom takové ty základní.

... a nakonec na nějakou dobu poslední tři kousky, jelikož došly oči a zásilka ještě nedorazila...

blesk ůplně změní barvy-reálnější jsou ty ,co jsou pověšeny...

Je to nádhera škoda namáčet:-):-):-)

Dají se koupit

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
Sim napsal: Dnes vyrazil...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!