Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Paráda Romane...sleduji tvoje výtvory také na fb a jsi umělec..:)
..zbylo mi pět volňásků na ForFishing 2016, tak kdo se chce podívat na výstavu ať písne SZ...výstava je od čt do neděle v Letňanech...bude tam toho myslím hodně co k vidění a vše k osahání (mimo hostesek..) na místě pod jednou střechou....
Odpovědět
....dneska pozdní návrat domů a tak jen abych nevyšel z formy..
Odpovědět
Roman1312 = TY by jsi taky měl vystavovat na FOR FISHING(pokud tam tedy fakt už nejsi??:-):-)))
Odpovědět
...děkuji, nejsem a jako vystavovatel těžko někdy budu-to by zavazovalo a asi by mě to dostalo pod tlak, nehledě,že bych toho asi moc nevyrobil. 10 ks denně, to by asi nikoho nevytrhlo...
Odpovědět
To je 3650 ks rocně to je slušný :-D a je o zábavu postaráno.
Odpovědět
...ale já chci taky do Norska a uznej tahat to s sebou...
Odpovědět
To by bylo super,solo přívěs a pak 4 měsíce testování barev a velikostí.:-D
Odpovědět
....FOR FISHING 2016 je za námi a je třeba dát se znova do práce. Setkal jsem se z mnoha kamarády, (Došky, Hrůša, Jiřan Míra St,atd. nerad bych někoho vynechal)načerpal mnoho inspirace a od soboty již pilně zařezával v garáži.
Tady je výsledek...
Odpovědět