Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
zataženo

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

[citace]Priba napsal:

To Roman1312: nádherné pilkry[/citace]...

...děkuji, pracuji na dalších

a už to zase jede:-D

Jak jsi použil staré gumy?

No je to jednoduché, předloni jsem koupil nějaké gumy které jsou vzhledově moc hezké, ale jsou strašně měkké a už po pár náhozech jsou nanic. Proto jsem se rozhodl udělat formu z lukoprenu a staré popraskané přetavím. Do hmoty přidám trošku práškové barvy a je to ok. jediné na co se musí dát pozor je aby se guma nepřepekla, pak je na vyhození. Formu vysypu glitrem a je to pecka. Sice to není úplně dokonalé, ale myslím si že to ve vodě je celkem jedno. Moc se těším co na to vytáhnu, je to prostě jen o radosti něco si sám udělat a nevyhodit to co máš k dispozici. Je jasné, že se dá koupit guma nová, ale to si myslím že se moc nevyplatí.

Olovo našlo svúj tvar,očíčka svúj dúlek,a já zas po čase uvidím svou rodinu.Tresky treste se.:-D

Krásná práce8-)8-)8-)

Slušnej výkon. Můžu se zeptat, co tam máš za háky?

Dík

Háky tam mám 8/0.S gumou 10 cm

Vypadá to opravdu zajímavě. Blahopřeji, pěkná práce.:-?

....i já v očekávání příštího víkendu a svátku rybářů, jsem si chtěl malinko zkrátit čekání a tak jsem si udělal něco málo do sbírky.(kufříku)

..... čtyry kelírky

...jiný pohled

....a šest "poláčků"

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.