Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
U Tebe Roman1312 vždycky váhám, jestli doma nemáš profi stroje na výrobu nástrah8-O. Fakt SUPER
Odpovědět
[citace]Paradoxxx napsal:
U Tebe Roman1312 vždycky váhám, jestli doma nemáš profi stroje na výrobu nástrah. Fakt SUPER[/citace]
Taky jsem si to myslel. . . .proto jsem kdysi psal něco o domácí výrobě. Dodatečně se ti Romane tímto omlouvám 😉, opravdu nádherné kousky👍
Odpovědět
[citace]Holzby napsal:
Paradoxxx napsal:
U Tebe Roman1312 vždycky váhám, jestli doma nemáš profi stroje na výrobu nástrah. Fakt SUPER
Taky jsem si to myslel. . . .proto jsem kdysi psal něco o domácí výrobě. Dodatečně se ti Romane tímto omlouvám 😉, opravdu nádherné kousky👍[/citace]
No a my si Jiříku uděláme svojí lodičku z kůry = to je naše maximum:-D:-P
Odpovědět
to Roman: nádherný, v tvém podání to je skoro umění. Stálo by za to, aby jsi tu výrobu natočil jako instruktážní dokument. Opravdu smekám.
Odpovědět
Na tu výrobu bych neměl trpělivost, jsem ,,nervák,, a nemehlo:-S
Odpovědět
...postupné práce na jednotlivých pilkříkách. Od surového odlitku po makrelu, tentokrát s trošku pozměněnou šablonou..
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal: Roman 1312 , moc pěkná práce , směle se optám je možnost si od Vás pořídit nějaké pilkřiky?
[/citace]
Odpovědět