Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
zataženo

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

a dvakrát dnešní finále -neidentifikovatelné

U Tebe Roman1312 vždycky váhám, jestli doma nemáš profi stroje na výrobu nástrah8-O. Fakt SUPER

[citace]Paradoxxx napsal:

U Tebe Roman1312 vždycky váhám, jestli doma nemáš profi stroje na výrobu nástrah. Fakt SUPER[/citace]

Taky jsem si to myslel. . . .proto jsem kdysi psal něco o domácí výrobě. Dodatečně se ti Romane tímto omlouvám 😉, opravdu nádherné kousky👍

[citace]Holzby napsal:

Paradoxxx napsal:

U Tebe Roman1312 vždycky váhám, jestli doma nemáš profi stroje na výrobu nástrah. Fakt SUPER

Taky jsem si to myslel. . . .proto jsem kdysi psal něco o domácí výrobě. Dodatečně se ti Romane tímto omlouvám 😉, opravdu nádherné kousky👍[/citace]

No a my si Jiříku uděláme svojí lodičku z kůry = to je naše maximum:-D:-P

to Roman: nádherný, v tvém podání to je skoro umění. Stálo by za to, aby jsi tu výrobu natočil jako instruktážní dokument. Opravdu smekám.

...děkuji kluci,už jenom toto uznání mě žene dál...

Na tu výrobu bych neměl trpělivost, jsem ,,nervák,, a nemehlo:-S

...postupné práce na jednotlivých pilkříkách. Od surového odlitku po makrelu, tentokrát s trošku pozměněnou šablonou..

....finální výrobek před koncovým lakem.

....špatný podklad-změna

...trošku inovovaný sledík-na minulém bylo málo šupin

[citace]Roman1312 napsal: Roman 1312 , moc pěkná práce , směle se optám je možnost si od Vás pořídit nějaké pilkřiky?

[/citace]

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.