Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Tak paráda.
První se chytl Honza.
Vsadil jsem se s pár lidma ( zde přihlášených ) jestli to bude první Honza, který ,,přidá do této diskuse nabídku svých výrobků, aniž by se snažil můj příspěvek kopírovat, nebo jakýmkoliv způsobem komentovat,, . A vyhrál jsem
krásných 480,- . Hodně lidí vsázelo na Jigina, na atd, atd. Honzo díky. Málo kdy zklameš. Ale pilkry máš hezké. To je pravda.
Odpovědět
....nějak tomu nerozumím,co se nesnažil kopírovat nebo komentovat?
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že vlákno se jmenuje " Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček" tak tam nejspíš nespadá spousta toho ce je tady. Ale i tak je to vlákno pro nás všechny co tu jsme ... takže taky nevidím, kde je problém ....
Odpovědět
Holzby.....tak tobě,už nerozumím vůbec, asi budu muset začít taky něco hulit... sorry.
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Holzby.....tak tobě,už nerozumím vůbec, asi budu muset začít taky něco hulit... sorry.[/citace]
Chci tím říci ... že se mi nelíbí to napadání 007 ... a že to vlákno je k tomu, aby se sem dávalo co se vyrobí za novinku ... a taky to, že by možná stálo za to, odstranit z názvu to DOMÁCÍ ... myslím, že vcelku nic k nepochopení Romane 8-O
Jinak krásná práce chlapy 8-)
Odpovědět
To honza dufek:parádní kousky a barvy:-Pjednoduché a určitě i účinné:-D:-D jaká je váha prosím tě..
Odpovědět
NAZDAR NORÁCI,ŽE SE ZAČÍNÁTE CHOVAT JEDEN KE DRUHÉMU NEFÉR. LEPŠÍ NEČÍST. A TAK SI RADĚJI PŘIPRAVUJI VÝROBU DOMÁCÍCH NÁSTRAH PRO OBLAST TITRAN NA KELERY. JELIKOŽ JSOU DLOUHÉ ZIMNÍ VEČERY TAK JE TOTO NEJLEPŠÍ PROTI TEMNÉ NUDĚ.JEŠTĚ NA NĚJAKÉ VLÁKNO UMÍSTNÍM PÁR SNÍMKŮ O ZARYBNĚNÍ NAŠEHO SPORTOVNÍHO V JINOČANECH.ČAU VIKI
Odpovědět
to viki:něco podobného jsem měl loni sebou taky:-D nejvíc jsem na to chytil makrel:-D jinak pěkná práce8-)
Odpovědět
Ahoj všem, mám jigovou šablonu F-15 kde jsou doporučované háčky VMC 6/0 (cena kolem 7 Kč). Já do nich používal Jigový CANNELLE 1368 Z 6/0 (171377)cena (3,6 Kč) a byl jsem moc spokojený, ale teď tyto háčky nemůžu sehnat. Nemáte někdo něco vyzkoušeného?
Odpovědět
Dlouho jsem tu neviděl nic z království nerezu 😕 že by Otta neměl žádnou novinku se mi nechce věřit 😉
Odpovědět
[citace]Piva napsal:
Ahoj všem, mám jigovou šablonu F-15 kde jsou doporučované háčky VMC 6/0 (cena kolem 7 Kč). Já do nich používal Jigový CANNELLE 1368 Z 6/0 (171377)cena (3,6 Kč) a byl jsem moc spokojený, ale teď tyto háčky nemůžu sehnat. Nemáte někdo něco vyzkoušeného? [/citace]
Určitě pasují Eagle claw 635, ale cena za 6/0 je cca 6 Kč
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...