Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Tak paráda.

První se chytl Honza.

Vsadil jsem se s pár lidma ( zde přihlášených ) jestli to bude první Honza, který ,,přidá do této diskuse nabídku svých výrobků, aniž by se snažil můj příspěvek kopírovat, nebo jakýmkoliv způsobem komentovat,, . A vyhrál jsem

krásných 480,- . Hodně lidí vsázelo na Jigina, na atd, atd. Honzo díky. Málo kdy zklameš. Ale pilkry máš hezké. To je pravda.

....nějak tomu nerozumím,co se nesnažil kopírovat nebo komentovat?

Romane, nic si z toho nedělej, já tomu taky nerozumím. :-?

Vzhledem k tomu, že vlákno se jmenuje " Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček" tak tam nejspíš nespadá spousta toho ce je tady. Ale i tak je to vlákno pro nás všechny co tu jsme ... takže taky nevidím, kde je problém ....

Holzby.....tak tobě,už nerozumím vůbec, asi budu muset začít taky něco hulit... sorry.

[citace]Roman1312 napsal:

Holzby.....tak tobě,už nerozumím vůbec, asi budu muset začít taky něco hulit... sorry.[/citace]

Chci tím říci ... že se mi nelíbí to napadání 007 ... a že to vlákno je k tomu, aby se sem dávalo co se vyrobí za novinku ... a taky to, že by možná stálo za to, odstranit z názvu to DOMÁCÍ ... myslím, že vcelku nic k nepochopení Romane 8-O

Jinak krásná práce chlapy 8-)

To honza dufek:parádní kousky a barvy:-Pjednoduché a určitě i účinné:-D:-D jaká je váha prosím tě..

160g bych řekl ;-)

NAZDAR NORÁCI,ŽE SE ZAČÍNÁTE CHOVAT JEDEN KE DRUHÉMU NEFÉR. LEPŠÍ NEČÍST. A TAK SI RADĚJI PŘIPRAVUJI VÝROBU DOMÁCÍCH NÁSTRAH PRO OBLAST TITRAN NA KELERY. JELIKOŽ JSOU DLOUHÉ ZIMNÍ VEČERY TAK JE TOTO NEJLEPŠÍ PROTI TEMNÉ NUDĚ.JEŠTĚ NA NĚJAKÉ VLÁKNO UMÍSTNÍM PÁR SNÍMKŮ O ZARYBNĚNÍ NAŠEHO SPORTOVNÍHO V JINOČANECH.ČAU VIKI

Udělej jednu fotku více z blizka. To jsou mořské mouchy.

to viki:něco podobného jsem měl loni sebou taky:-D nejvíc jsem na to chytil makrel:-D jinak pěkná práce8-)

Ahoj všem, mám jigovou šablonu F-15 kde jsou doporučované háčky VMC 6/0 (cena kolem 7 Kč). Já do nich používal Jigový CANNELLE 1368 Z 6/0 (171377)cena (3,6 Kč) a byl jsem moc spokojený, ale teď tyto háčky nemůžu sehnat. Nemáte někdo něco vyzkoušeného?

Dlouho jsem tu neviděl nic z království nerezu 😕 že by Otta neměl žádnou novinku se mi nechce věřit 😉

Též jsem nezahálel.

[citace]Piva napsal:

Ahoj všem, mám jigovou šablonu F-15 kde jsou doporučované háčky VMC 6/0 (cena kolem 7 Kč). Já do nich používal Jigový CANNELLE 1368 Z 6/0 (171377)cena (3,6 Kč) a byl jsem moc spokojený, ale teď tyto háčky nemůžu sehnat. Nemáte někdo něco vyzkoušeného? [/citace]

Určitě pasují Eagle claw 635, ale cena za 6/0 je cca 6 Kč

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!