Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

...Davide, nejlepší je se na podzim trošku připravit, dát dohromady nějaký materiál a potom v čase zimních plískanic se do toho teprve obout. To je potom to správné tvúrčí úsilí. A na jaře se Norsko a v únoru For Fishing 2016 zeptá -co jsi dělal v zimě...

Tak zas pár kousků

A ještě jednou

Tak další vzorky:-D:-D

Vybarvený to máš hezky. Ale koukám, každé očko je jiné. Vkládáš drátky, tak jak to utočíš ? Nebylo by pro tebe lepší při tom množství tvých odlitků uděláš drátky, udělat na nějakém kopytě ? Bylo by to ve výsledku jednodušší .

Já kopyto tak dlouho vyráběl až jsem ho neudělal vůbec:-D:-D

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte ,kde bych v Praze a okolí našel chromovnu, kde by mi nachromovali pilkry. Předem díky za odpovědi

Pekné pilkríky, v akých gramážach to vyrábaš? Ďakujem.

Vendys ,chromovani je drahe,kup si alobalovou pasku co pouzivaji izolateri na zateplovani trubek topeni stoji par korun a drzi perfektne

Chromovat menší kousky lze i s relativně jednoduchým zařízením v domácím prostředí. Zkus najít u strejdy gůgla, já jsem línej, ale za bolševika to motorkáři provozovali běžně elektrolýzou. Stačili nějaké chemikálie a zdroj stejnosměrného proudu

To Lubomir: nevím jestli myslíš ty z mého příspěvku...mají 100g a ten větší 120g8-)

[citace]Babson napsal:

Taky něco přidám.Nevím zatim přesně kam ani kdy ale až se norsko zeptá cos dělal doma tak.....[/citace]Vymáklé formičky:-)

12-ti hodinová šichta . Náhled na barvení.

Jen to neberte jako reklamu. Je to jen čistě něco málo z výroby.

Je možné , že se další výrobci přidají , aby nebyly pozadu, což je pro ně maximální možné přidání něčeho a jejich výrobků, jen aby nebyli pozadu. S tím i počítám.

Ale to já neovlivním.

[yt=xfGtKKtDIMk=yt]xfGtKKtDIMk[/yt]

.až se jaro na Dolmoy zeptá co jsi dělal v zimě....

Honzo, moc hezký to je Vaše výroba?

Budou v Letňanech na stánku?:-?

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!