Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,696. až 1,710. (celkem z 2,001)
  • Autor
    roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

…Davide, nejlepší je se na podzim trošku připravit, dát dohromady nějaký materiál a potom v čase zimních plískanic se do toho teprve obout. To je potom to správné tvúrčí úsilí. A na jaře se Norsko a v únoru For Fishing 2016 zeptá -co jsi dělal v zimě…

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Tak zas pár kousků

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

A ještě jednou

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Tak další vzorky:-D:-D

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Vybarvený to máš hezky. Ale koukám, každé očko je jiné. Vkládáš drátky, tak jak to utočíš ? Nebylo by pro tebe lepší při tom množství tvých odlitků uděláš drátky, udělat na nějakém kopytě ? Bylo by to ve výsledku jednodušší .

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Já kopyto tak dlouho vyráběl až jsem ho neudělal vůbec:-D:-D

Vendys
    Účastník
    (43 odpovědí)

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte ,kde bych v Praze a okolí našel chromovnu, kde by mi nachromovali pilkry. Předem díky za odpovědi

Lubomir
    Účastník
    (285 odpovědí)

Pekné pilkríky, v akých gramážach to vyrábaš? Ďakujem.

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

Vendys ,chromovani je drahe,kup si alobalovou pasku co pouzivaji izolateri na zateplovani trubek topeni stoji par korun a drzi perfektne

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Chromovat menší kousky lze i s relativně jednoduchým zařízením v domácím prostředí. Zkus najít u strejdy gůgla, já jsem línej, ale za bolševika to motorkáři provozovali běžně elektrolýzou. Stačili nějaké chemikálie a zdroj stejnosměrného proudu

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

To Lubomir: nevím jestli myslíš ty z mého příspěvku…mají 100g a ten větší 120g8-)

Zdendek
    Účastník
    (281 odpovědí)

Babson napsal:

Taky něco přidám.Nevím zatim přesně kam ani kdy ale až se norsko zeptá cos dělal doma tak…..

Vymáklé formičky:-)

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

12-ti hodinová šichta . Náhled na barvení.

Jen to neberte jako reklamu. Je to jen čistě něco málo z výroby.

Je možné , že se další výrobci přidají , aby nebyly pozadu, což je pro ně maximální možné přidání něčeho a jejich výrobků, jen aby nebyli pozadu. S tím i počítám.

Ale to já neovlivním.

[yt=xfGtKKtDIMk=yt]xfGtKKtDIMk[/yt]

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

.až se jaro na Dolmoy zeptá co jsi dělal v zimě….

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Honzo, moc hezký to je Vaše výroba?

Budou v Letňanech na stánku?:-?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,696. až 1,710. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...