Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
čau hornas,děláš to naprosto správně s tím očkem,protože si ho nezploštíš o dno a půjde to dobře kroužkovat.já to tak dělám už mnoho let a jsem spokojen.perfekt.
Odpovědět
to Roas:
kellery a makrely. Pravda je, že to tento rok na Vege skákalo aj na prázdne háčky...:-)
Odpovědět
Taky něco přidám.Nevím zatim přesně kam ani kdy ale až se norsko zeptá cos dělal doma tak.....
Odpovědět
Dík.Ve skutečnosti jsou ještě mnohem a mnohem hezčí ;-) foťak v mobilu stoji za ..
Odpovědět
Tak to již jsou hlavy 100+. Hezkýýýýý.U těch Dvou vrchních nemáš kuličku na nálitku. Je to schválně ? Ta kulička drží nástrahy. Jestli tam nemáš kuličku schválně, tak je lepší nedělat nálitek vůbec a gumy lepit. 10 - 120 g. U větších raději bez nálitku.
Odpovědět
Ty bez kuliček sou první odlitky kdy jsem formu teprve ladil,teď už je mám na všech.je to vidět na fotkách forem.Dík za připomínku i pochvalu.
Odpovědět
[citace]Babson napsal:
Ty největší nemají nálitek vůbec nebo špatně vidím?[/citace]
Nemají vůbec.Tam už jsou háky 10/0. Protože by byl moc tlustý a tenký červy od BETIS-BAIST by to roztrhlo.Tam je lepší to lepit. Vyzkoušený.
Odpovědět
Podívejte se s jakou pohodou jde udělat chvostík na trojháček. Když se podíváte i na prsty vazače, uvidíte, že to dělá již dlouho. pěkný. V červené by to mohlo být dobré na okouníky.
[yt=ZB2AWoxG_FQ=yt]ZB2AWoxG_FQ[/yt]
Odpovědět
Liči a producenti všeho hezkého. Nikdo nic nového nedělá ? Aź se Vás NORSKO v roce 2016 zeptá ,, co jsi dělal na podzim ,, bude pozdě.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...