Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

.....vzhledem k tomu, že se od zítra již do dílny nedostanu, a do neděle budu trávit čas turistikou na Lipně, musel jsem si udělat dva kelery, abych netrpěl absťákem..

....červenej podklad špatný...

Romane tohle je presne ono na kelery 1m+ na Skjace paradni klobouk dolu super prace :-)

[citace]Hornas napsal:

To Roman1312:Když je to na tajňáka tak to ses teď pěkně proflákl tak ti přeju krásnou dovolenou a další supr výrobkytaky něco dodělávám tak pak to sem fouknu[/citace]

tak predpoklad je ze sem nepusti manzelku :-D:-D:-):-)

Romane, krásná práce. Užij si Lipno a já sem domluvenej s Borisem, že se příští týden stavím. Jestli máš neco navíc, tak to hned otestujem příští týden na Smole:-)

Vyzkoušíš ho[citace]mira.sta napsal: ....kdy jedete?

Romane tohle je presne ono na kelery 1m+ na Skjace paradni klobouk dolu super prace

Hornas napsal:

To Roman1312:Když je to na tajňáka tak to ses teď pěkně proflákl tak ti přeju krásnou dovolenou a další supr výrobkytaky něco dodělávám tak pak to sem fouknu

tak predpoklad je ze sem nepusti manzelku [/citace]

Romane, užij si dovolenou :-P my si také jedeme užívat :-D

Super rád ho vyzkouším. Ještě trefit počasí a hurá na ně.

Tak tady je první vlaštovka...ani nevím co je to za rybu:-D:-D:-D má to 120gr...za pár dní přidám zbytek:-P:-P

Tak další vzorky:-D:-D:-D

Moc hezká práce, jen tak dál!

Jen by mě zajímal důvod toho očka vespod. Máš pro to nějaký důvod nebo se ti to prostě tak líbí? ;-)

Mě se líbí jak se mi povedla ta tlama:-Ptak jsem ji nechtěl tím očkem zadělat aby byla pěkně vidět než dopadne na dno a ten čumák si rozbije:-D:-D:-D:-D někde jsem i čet že máš pak i míň vázek ale nevím co je na tom pravdy:-?

Mne sa tento rok najviac darilo na tieto vlastné výrobky. :-)

Koukám, že už sem nám tu komunita domácích výrobců pěkně rozrůstá! Jen tak dál chlapi! ;-)

Bells co si na to chytal? Já loni navázal nějaké krevety, ale ryby to moc nechtěly, dostal sem na ně jen pár doršů.:-?

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!