Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Plno právě koukám že nezahálí pak si mého od tebe mého objednám.Medák.
Odpovědět
[citace]medak napsal:
Plno právě koukám že nezahálí pak si mého od tebe mého objednám.Medák.[/citace]
Já teda nevím jak ostatní, ale já jsem tu větu nějak nepochopil. ;-);-)
Odpovědět
Marně nad jejim významem přemýšlím. Medáku přestaň to hulit a nebo vyměň prášky popř.doktora./vtip/
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
[/citace]
Krasna prace, kdo umi, umi - a ostatni jen zavistive cumi :-) :-)
Romane, vsechny palce nahoru :-) :-)
Odpovědět
Romane, jako vždy perfektní práce i já rád něco zkusím, pokud na mě zbydou.:-|
Odpovědět
Psal jsem na tabletu a ono se to pomíchalo. Psal jsem že nezahálíš a je tomoc pěkné.
Odpovědět
Jooooooooo tak teď je to konečně srozumitelné. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
...děkuji , je to jenom vzorek. Míra St.popř. Solnyho poprosím,aby je na posledním turnusu na Jostolenu vyzkoušeli. Nebo dám každemu jednu sadu a ukáže se......,kdo je větší kamarád.../vtip/
Odpovědět
Romane, co pár kousků tvé výroby otestovat na Senje? :-P
Odpovědět
...klucí, já jich mám momentálně 10 ks a ve středu jedu na dovču, takže toho moc nestíhám. Manželka říkala,že když u toho sedím v zimě, že to nějak dá, ale v létě, -ani náhodou. Takže to je všechno na "tajňáka".
Odpovědět
To Roman1312:Když je to na tajňáka tak to ses teď pěkně proflákl:-D:-D tak ti přeju krásnou dovolenou a další supr výrobky:-P:-Ptaky něco dodělávám tak pak to sem fouknu:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...