Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
[citace]Roas napsal:
Pár fotek z příprav na odjezd. Už za 3.[/citace]
Pěkná příprava... vůbec si to neponechal náhodě :-D
Odpovědět
Plus mám ještě tak 60 pilkrů :-D. Štěstí přeje připraveným, můžeme zajet na ty polaky jednou společně a porovnat úspěšnost domácích versus kupované ;-)
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Plus mám ještě tak 60 pilkrů . Štěstí přeje připraveným, můžeme zajet na ty polaky jednou společně a porovnat úspěšnost domácích versus kupované [/citace]
Můžeme, my ale neradi prohráváme :-D:-D
Odpovědět
Pánové, jakou hlavičku by jste doporučovali použít na nástrahu Savagear Soft 4play 25 cm? Máte někdo s touto nástrahou na moři zkušenost?
[yt=sIeNWC6ZcsM=yt]sIeNWC6ZcsM[/yt]
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Pánové, jakou hlavičku by jste doporučovali použít na nástrahu Savagear Soft 4play 25 cm? Máte někdo s touto nástrahou na moři zkušenost?
[/citace]
Myslim, že normal jigovka, gramáž si dáš dle potřeby. Tady ve videu taky dávají jig.
Odpovědět
Na Savager je tu profik. Kikibut. Ten má vše nové v malíčku. :-P:-P
Odpovědět
.....přestože na další výlet do Norska zbývá bohužel mnoho a mnoho času, přesto jsme se pustili s kolegy do dalšího zbrojení.
Na základě zkušeností z letošního roku si přál zbytek kolektivu "zvětšit" nástrahu provedli jsme korekci jak velikosti tak tvaru. /15 cm gumu s jigovkou skoro 20 cm nám s klidem ozobávali i salátový keleři)
Prezentovaná guma má 19 cm s jigovkou skoro 25 cm
Posuďte....
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...