Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Dole pod obdélníkem na text máš tlačítko vybrat soubor. Vybereš fotku a pak dáš odeslat. Ale bacha musí být menší než 1 MB, jinak ji to sem nenahraje. ;-)
Odpovědět
[citace]Roas napsal:
Ty kráso, kilíčko olova , to je slušná váha. To chceš ty ryby zabít při propadu ne? .
Ale pěkná práce, pak dej vědět, jak to na ně šlo. [/citace]
Když je drift jak prase, tak ať to sviští dolů:-D To letošní počasí je jak horská dráha, v květnu jsme na Titranu dostali pěkně pokouřit.. Ve dvě ráno výjezd na Ornklaken, do půl desátý měla být pohodovka do 4ms. V 6:30 šedá obloha, kosatky a ta 13ka co měla přijít na desátou byla na světě. Cesta z5 byla parádní houpačka:-D:-D
Odpovědět
[citace]fany22 napsal:
[/citace]
Fany moc hezký, jen bych doporučil ten háček na gumu dát blíže k jigovému háčku. Takto ti to bude ti to trhat gumu.
Odpovědět
Fany, pěkná profesionální práce. Děláš také na prodej? Rád bych měl nějaké kousky. Napiš prosím na mojí soukromnou zprávu. děkuji.
Odpovědět
Díky Filipe, když je zájem, tak se domluvím s každým, ceny jsou lidové.
Ahoj FANY
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...