Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Dole pod obdélníkem na text máš tlačítko vybrat soubor. Vybereš fotku a pak dáš odeslat. Ale bacha musí být menší než 1 MB, jinak ji to sem nenahraje. ;-)

Fany22 co používáš za barvy? Jinak vypadá to moc pěkně. ;-)

Používám normální spreje, pilkry mají od 50 do 500g.

[citace]Roas napsal:

Ty kráso, kilíčko olova , to je slušná váha. To chceš ty ryby zabít při propadu ne? .

Ale pěkná práce, pak dej vědět, jak to na ně šlo. [/citace]

Když je drift jak prase, tak ať to sviští dolů:-D To letošní počasí je jak horská dráha, v květnu jsme na Titranu dostali pěkně pokouřit.. Ve dvě ráno výjezd na Ornklaken, do půl desátý měla být pohodovka do 4ms. V 6:30 šedá obloha, kosatky a ta 13ka co měla přijít na desátou byla na světě. Cesta z5 byla parádní houpačka:-D:-D

[citace]fany22 napsal:

[/citace]

Fany moc hezký, jen bych doporučil ten háček na gumu dát blíže k jigovému háčku. Takto ti to bude ti to trhat gumu.

Fany, pěkná profesionální práce. Děláš také na prodej? Rád bych měl nějaké kousky. Napiš prosím na mojí soukromnou zprávu. děkuji.

Díky Filipe, když je zájem, tak se domluvím s každým, ceny jsou lidové.

Ahoj FANY

Ještě na ukázku

Ještě na ukázku

Ještě na ukázku

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!