Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nikdo nic nevyrábí :-(no je léto tak je jiná práce....já jsem něco namotal tak tady jsou vzorky:-D:-D
Odpovědět
Ale vyrábí... ;-) jen nestíhá fotit. Když si večer vzpomenu hodím sem nějaké fotky. Třeba toho, jak sem si včera tekutou gumou popálil ruce :-D:-D:-D
Odpovědět
to kulík:dík:-D
to Roas:ty to muselo pálit jak čert:-(:-(mě se to stát to by bylo pěkných nadávek:-D:-D:-D
Odpovědět
Mně se to nestalo poprvé.... 8-O to svědčí něco o mé zručnosti.. A jo pálí to dost... :-D Naštěstí sem stihl svléct kalhoty než mi to popálilo i jiné čísti těla... 8-)
Odpovědět
Tak jo, byla tu stížnost že se nic nevyrábí, tak přihazuji pár fotek, že to není pravda:-D
Odpovědět
to Roas:tak stížnost ani ne:-Pjen už dlouho nebyl žádný příspěvek:-P
ale ty gumy máš supr jde vidět že opravdu neleníš:-P:-Pparádní barvy..
Odpovědět
Dnes jsem se pustil do výroby formy na pilkry:-D 80g a 120g
Odpovědět
Mám to za 22 a teprve teď sem se k tomu dostal, tak jedu jak šroub. Jinak děkuji, snad se budou líbit i rybám :-?
Odpovědět
To vypadá pěkně, pak určitě přihoď výsledný produkt, sem zvědavý. :-)
na pilkry sem letos trochu zanevřel mám jich ještě tak 50 z loňska a letos sem odlil jen asi 25, ale nemám páru jestli je stihnu nabarvit. :-E
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...