Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

To přední by se dalo nazvat primitivní vyvazovací stolice oček, to zadní je taktéž primitivní rotační sušička laku. Když už si dělám do Norska hlavičky a gumy, tak jsem si řekl, že bych mohl zkusit postavit si prut. Další level bude upříst si pletenku :-D:-D

[citace]otta napsal:

MadMack,co to budeš vyrábět,svěř se.[/citace]

Jsem si jist, že tato pomůcka je pro lakování prutů, takže předpokládám že bude stavět pruty

EDIT: to tak dopadá, když si člověk nezaktualizuje dlouho otevřenou stránku.

MadMack doufám, že tu svůj výtvor pak představíš

;-)

MifakM - pokud ho ve zlosti nerozštípu a když bude aspoň trochu k světu tak určitě.

MadMack,umřela mi tchýně a zůstalo po ní plno špendlíků-šila-můžeš se vrhnout i na háčky,maj hezky barevné hlavičky,takže už jen napíchnout gumu.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myslím, že tohle bude můj poslední úlet v rybářské domácí dílně:-)

No já sem přemýšlel o muškařském prutu, ale prut na moře proč ne? ;-) Předpokládám, že budeš stavět přívlačák...

[citace]MadMack napsal:

Myslím, že tohle bude můj poslední úlet v rybářské domácí dílně[/citace]

Držím Ti palce, ať Ti to vyjde.:-?

Roas - jojo, bude to vláčák. Po loňské výpravě jsem zjistil, že je někdy potřeba použít i 40g hlavičky a na to už můj RonThopson do 40g nemá. A další prut do 80g se s délkou 2,9m na loď moc nehodí. Takže jsem objednal blank PacificBay Tradition II, 2,62m, rozsah 5-75g, optimum 55-60g

No sem zvědav co vytvoříš, těším se až se pochlubíš.

Roas - pokud se něco nevysype, tak ho zkoukneš a zkusíš naživo na Titranu.

Jelikož nikdo nic nekutí, tak přihodím posun ve stavbě prutu. Je to zatím jen nástřel rozmístění rukojeti, ještě nelepeno

Pěkný :-P

Tak zbývá už jen nalakovat vyvázání.

Opravdu pěkný, jednička s hvězdičkou.:-?

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.