Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 29°C
bouřka

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

25CM SLIM JIM sdlouhým hákem

specialní hák pro Slim Jeany.

Jigine, přeji šťastnou cestu tobě i celému vašemu týmu. Hodně krásných loveckých zážitků. :-P:-P:-P

Došky díky i vám ať se povede sezona a počasí...

[citace]jigin1 napsal:

Došky díky i vám ať se povede sezona a počasí...[/citace]

Díky, zatím to vypadá nadějně. Doufám, že to tak vydrží. :-P:-P Těším se na vaše reporty. :-D:-D

Tak zas něco z mé dílny. V podstatě poprvé pracuji s napékacíma barvama. Docela mě to nadchlo, ale pořád tam mám trochu nedostatky tak pokud byste měl někdo nějaké zlepšováky, uvítám je :)

A na závěr jen růžová to musí být! ;-)

Roas,vypadá to moc dobře,nějaké zlepšováky asi neni třeba,je to dokonalé a ta barva o tu si řeknou až ryby na místě-takže různé barvy a trpělivost.Tu ale asi máš když děláš takové výrobky.Otta.:-D:-D:-D:-D

Koukám Roas se činil, já jsem dnes po SMS se Solnym dodělal posledních deset "sledíků" a už asi nic rozdělávat do odjezdu nebudu. Jedině, že by měl někdo na Jostolenu nějaký žhavý tip....

Jste dablove ale moc pekna prace.

[citace]mira.sta napsal:

Jste dablove ale moc pekna prace. [/citace]

Doufam,ze i od tebe se dozvime nejake zarucene tipy...

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.