Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Jigine, přeji šťastnou cestu tobě i celému vašemu týmu. Hodně krásných loveckých zážitků. :-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Došky díky i vám ať se povede sezona a počasí...[/citace]
Díky, zatím to vypadá nadějně. Doufám, že to tak vydrží. :-P:-P Těším se na vaše reporty. :-D:-D
Odpovědět
Tak zas něco z mé dílny. V podstatě poprvé pracuji s napékacíma barvama. Docela mě to nadchlo, ale pořád tam mám trochu nedostatky tak pokud byste měl někdo nějaké zlepšováky, uvítám je :)
Odpovědět
Roas,vypadá to moc dobře,nějaké zlepšováky asi neni třeba,je to dokonalé a ta barva o tu si řeknou až ryby na místě-takže různé barvy a trpělivost.Tu ale asi máš když děláš takové výrobky.Otta.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Koukám Roas se činil, já jsem dnes po SMS se Solnym dodělal posledních deset "sledíků" a už asi nic rozdělávat do odjezdu nebudu. Jedině, že by měl někdo na Jostolenu nějaký žhavý tip....
Odpovědět
[citace]mira.sta napsal:
Jste dablove ale moc pekna prace. [/citace]
Doufam,ze i od tebe se dozvime nejake zarucene tipy...
Odpovědět