Nakoupil jsem řadu doplňků na návazce na moře. Malé chobotničky (svítící) různé korálky, háčky. Ale vyplatí se to vůbec? Děláte si doma někdo návazce? Například jak děláte ty "papriky"? A znovu, vyplatí se to?
Nakoupil jsem řadu doplňků na návazce na moře. Malé chobotničky (svítící) různé korálky, háčky. Ale vyplatí se to vůbec? Děláte si doma někdo návazce? Například jak děláte ty "papriky"? A znovu, vyplatí se to?
Já to na peníze nepřepočítávam. Spíše to dělám z toho důvodu, že si to uvazu z materiálu, kterému věřím, pomocí uzlů, kterým věřím a ve variantách, které nám vyhovují. A když už ten materiál člověk má, není problém na místě navázat přesně to, co je zapotřebí.
Odpovědět
Pane vojáku, kupte si spousty papriček navázaných, těch levnějších. A pak při rozmotávání na to jistě přijdete, jak je navázat :-))
Odpovědět
Pane vojáku, kupte si spousty papriček navázaných, těch levnějších. A pak při rozmotávání na to jistě přijdete, jak je navázat :-))
nejsem voják a to už dlouho, taky jsem byl IT, taky dělník ve škodovce, taky ekonomický náměstek a to víckrát.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...