Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Domácí výroba nástrah

Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.

Odpovědět

Já pouzival toto

https://www.peckamodel.cz/810312220-letoxit

Dvouslozkove,řídké, takze se to da natirat steteckem ve slabsich vrstvach. Ideal je smichat a pockat 5-10minut aby to malinko ztuhlo a pak nanaset. Povrch mit odmasteny!

Neni to nijak toxicke. Lepil jsem tim i ukryty pro akvarijni rybicky. Na woblery jsem pouzival vsechny ruzne barvicky a spreje a u zadneho nebyl problem s natiranim. Jen stribrny leskly sprej ztrati lesk.

Doporucuju jednu vrstvu laku,pak striknout/nabarvit a pak druhou vrstvu. Pro barvy je lepsi mit podklad,jsou pak výraznější.

díky. lodní lak mě moc nesedí...

já jsem letos začal používat jacht lak a vypadá to dobře. Uvidíme co to udělá

...používám dvousložkový akrylátový lak na auta. ze začátku jsem používal lodní lak, ale ten byl stále pružný a nikdy neztvrdnul.

U  každého laku platí pravidlo-nebo spíš u většiny laků platí pravidlo, že nalakované jig.hlavičky a pilkry by neměli přijít do styku s gumovými nástrahami-ty je spolehlivě naleptají a znehodnotí.

Vzhledem k tomu,že se naskytla šance jet na podzim, je třeba finišovat....

paráda, to je přes nalepovací šablonu?

Nevim co to má Roman,ale takovou texturu uděláš např.přes akvarijní síťku.  Přiložit,pořádně napnout( ruka s rukavicí,kolíček nebo izolepa) a střiknout.

Jeden tip...zkuste hliníkovou pásku na vzduchotechniku. Dá se na ní stříknout i barva. Hlavně pak přelakovat !

např.https://www.webobal.cz/lepici-pasky/hlinikova-lepici-paska-50-mm-x-50-bm?varianta=759&gclid=Cj0KCQjw9b_4BRCMARIsADMUIypMuCIuO6cUzw_fwF1XdhSj0Te9U1m1jPkDzIaiBWAO4vp8fT50uMgaAhtuEALw_wcB 

Díky....

pro zkrácení nekonečného čekání...🇳🇴😉

pro zkrácení nekonečného čekání…🇳🇴😉
Pěkný, alespoň někdo není líný, tak jako já. Popík z 3d tiskárny, jen ho musím vytunit.

Taky jsem udělal "několik" výrobků ale ...ruku na srdce..kolik toho urvete? Mě se podařilo dosud urvat jen pár pilkrů. Takže odlít a nabarvit jich desítky? To bych musel jezdit 4x ročně a to 20 let. A o tom pochybuju. Počítám tak 1 až 2 roky a pak bude s Norskem utrum.

Když jedeme v 6-8 lidech na polaky a z toho půlka nováčků tak trháme dost.Asi jsme amatéři

No jestli jedou v osmi lidech, tak zase toho tolika není. Je pravda, že jsou dny, kdy neutrhnu nic, ale taky jsem schopnej upálit pět kousků za hodinu. Pak když jsem tam dva týdny,tak vím ,že mě nic nepřekvapí a i to se může stát.

Letos "jedem" díky okolnostem jen 3 tak máme zásobu.Navíc odjezd 7.8. takže.... počkáme a uvidíme. A musel jsem využít půjčený formy od nejmenovanýho Norka.Tímto děkuji Pivovi 😉

venku je hnus a proto je lepší být zavřený v garáži a makat. alespoň to lépe schne

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!