Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Pepek Blahu
    Účastník
    (30 odpovědí)

Jsme skupina 6 seniorů 60+ a cestovat autem nás už nebaví. Nemáte nějaký tip na místo letecky s transfery na místo a zpět? Termínově asi červenec – srpen. Je nám jedno, jestli to bude střední Norsko, nebo Sever. Pobyt na 10 dní. Díky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj, letecky s transferem z letiště to umíme na lokalitách Bakkan Wahl, Vingsand a Dyrsfjord. Bakkan a Vingsand jsou červenec a srpen 2022 vyprodané zbývá tedy Dyrsfjord, zde je volno 10-20.8. na 10 nocí. Na letišti v Tromso bude čekat dodávka a odveze vás cca 85km do Dyrsfjordu a 20.8. vás hodí ráno na letiště. Vyhovuje to tak?

Torpedoborec
    Účastník
    (24 odpovědí)

Dobrý den,

transfer z letiště na místo máme zajištěn ZDARMA.

Pro více informací mi napište do mailu marekbartos6@gmail.com , děkuji.

Ludek Kouba
    Účastník
    (48 odpovědí)

Dobrý den, transfer z letiště na místo máme zajištěn ZDARMA. Pro více informací mi napište do mailu marekbartos6@gmail.com , děkuji.

Kam přesně se lítá? Jak daleko je transfer? Vzdálenost ubytka od moře?

Torpedoborec
    Účastník
    (24 odpovědí)

Létá se Trondheim a transfer cca 200km (sever). Kemp je přímo na moři. Veškerá zavazadla se Vám vezou z Prahy.

eduso
    Účastník
    (74 odpovědí)

.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 12 měsíci uživatelem eduso.
    trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Létá se Trondheim a transfer cca 200km (sever). Kemp je přímo na moři. Veškerá zavazadla se Vám vezou z Prahy.

Jak se jmenuje místo, kde máte kemp? Nějaká fotka by byla? Proč děláte takové tajnosti?

Torpedoborec
    Účastník
    (24 odpovědí)

… Žádná tajnost

Seter Brygge + možnost POLOPENZE s napoji

Přikládám foto a jak jsem psal, pro více INFORMACÍ napište do mailu marekbartos6@gmail.com! Děkuji

Maca s1
    Účastník
    (11 odpovědí)

Zdar bando. Potřebuji poradit. V Norsku jsem byl uz 12x a vždy autem. Chceme na rok 2024 a 6-8 lidí něco Top a o hodně dál než kam jsme doposud jezdili. Vždy to bylo kolem Trondheimu. Proto přemýšlime o letecké dopravě s transférem k chatě nebo do kempu. Nevíte někdo o něčem? Dále otázka k přepravě věcí jako pruty, bedna na ryby a dalších věcí na leteckou dopravu. Vždy jsem zařizoval zájezd pro 8-15 lidí od chaty, trajekty, půjčení mikrobusu, navaření jidla na celý pobyt ale letecky nevim kde začít.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ahoj, letecky je super Dyrsfjord. Poletíte do Tromso a transfer je jen 80min. Po příletu si nakoupíš ve Spar potraviny. Jsou tam apartmány pro 4 lidi, tak si můžete vzít 2. Na místě ti půjčí plovoucí oblek a prut. Navijáky si vozíme svoje s sebou v letadle. Pokud máš el. multiplikátor, tak na lodi jsou el. rozvody na chytání, takže nepotřebuješ žádné baterie.

https://rybolovnorsko.cz/lokalita/dyrsfjord/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...