Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Do Norska letecky

Jsme skupina 6 seniorů 60+ a cestovat autem nás už nebaví. Nemáte nějaký tip na místo letecky s transfery na místo a zpět? Termínově asi červenec - srpen. Je nám jedno, jestli to bude střední Norsko, nebo Sever. Pobyt na 10 dní. Díky.

Odpovědět

Ahoj, letecky s transferem z letiště to umíme na lokalitách Bakkan Wahl, Vingsand a Dyrsfjord. Bakkan a Vingsand jsou červenec a srpen 2022 vyprodané zbývá tedy Dyrsfjord, zde je volno 10-20.8. na 10 nocí. Na letišti v Tromso bude čekat dodávka a odveze vás cca 85km do Dyrsfjordu a 20.8. vás hodí ráno na letiště. Vyhovuje to tak?

Dobrý den,

transfer z letiště na místo máme zajištěn ZDARMA.

Pro více informací mi napište do mailu marekbartos6@gmail.com , děkuji.

Dobrý den, transfer z letiště na místo máme zajištěn ZDARMA. Pro více informací mi napište do mailu marekbartos6@gmail.com , děkuji.

Kam přesně se lítá? Jak daleko je transfer? Vzdálenost ubytka od moře?

Létá se Trondheim a transfer cca 200km (sever). Kemp je přímo na moři. Veškerá zavazadla se Vám vezou z Prahy.

.

Létá se Trondheim a transfer cca 200km (sever). Kemp je přímo na moři. Veškerá zavazadla se Vám vezou z Prahy.

Jak se jmenuje místo, kde máte kemp? Nějaká fotka by byla? Proč děláte takové tajnosti?

... Žádná tajnost

Seter Brygge + možnost POLOPENZE s napoji

Přikládám foto a jak jsem psal, pro více INFORMACÍ napište do mailu marekbartos6@gmail.com! Děkuji

Zdar bando. Potřebuji poradit. V Norsku jsem byl uz 12x a vždy autem. Chceme na rok 2024 a 6-8 lidí něco Top a o hodně dál než kam jsme doposud jezdili. Vždy to bylo kolem Trondheimu. Proto přemýšlime o letecké dopravě s transférem k chatě nebo do kempu. Nevíte někdo o něčem? Dále otázka k přepravě věcí jako pruty, bedna na ryby a dalších věcí na leteckou dopravu. Vždy jsem zařizoval zájezd pro 8-15 lidí od chaty, trajekty, půjčení mikrobusu, navaření jidla na celý pobyt ale letecky nevim kde začít.

Ahoj, letecky je super Dyrsfjord. Poletíte do Tromso a transfer je jen 80min. Po příletu si nakoupíš ve Spar potraviny. Jsou tam apartmány pro 4 lidi, tak si můžete vzít 2. Na místě ti půjčí plovoucí oblek a prut. Navijáky si vozíme svoje s sebou v letadle. Pokud máš el. multiplikátor, tak na lodi jsou el. rozvody na chytání, takže nepotřebuješ žádné baterie.

https://rybolovnorsko.cz/lokalita/dyrsfjord/

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!