Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Do lode bedňa, taška alebo kýbel

Skúsim opäť praktickú otázku. Čo používate v lodi na skladovanie pilkrov, gúm, silonov a proste všetkého potrebného? Používate kýbel a zároveň na okraj vešiate pilkre, alebo bedňu na náradie (baunax?), prípadne textilnú rybársku tašku? Ja osobne používam bedňu s prehrádkami a v kýbli mám veci ktoré trreba chrániť pred daždom a vodou, napr. foto, dalekohľad, desiata, placka apod. Dajte vaše skúsenosti a názory.

Odpovědět

já používám kufřík na nářadí,jak píšeš "baumax")). tam mam pilkry, olova a větši ripery a přivlačovou tašku tam mam v boxiku twistry a drobnosti.zatim mi to tak vyhovuje)

problém som mal s taškou, po daždi a dvoch týždňoch na lodi bola premočená ako špongia. Veci nechávam vždy na lodi, nechce sa mi to ťahať do chaty.

Kufřik nechávám v lodi, letos si asi naházím do kufřiku i par twistru a tašku nost nebudu, stejně z toho vytahnu akorat dvě tři gumy,nebo lanko a to se mi do kufru vejde.Jinak jsem ji nosil do chaty,ale my to máme do chaty od moře pár metrů)(cca50m)

já sem si kůpil přímo kufřík na pilkry a mám klid,pilkry nejsů do sebe háčkama zamotané a mám přehled,kde který je,kufřík na nářadí sem taky měl,ale jenom jednou,dycky mě nervlo,jak sem potřeboval pilkra a vytáhl sem čtyry a do sebe zaklíněné :)

Mám na to dílenský plastový kufr, kam se mi vejde všechno potřebný na celý den lovu. Na vodě nikam nechvátám, takže pilkrybez trojháků a megaJigy skladuju ve spodní části kufru, kleště, kudličku, náhradní cívky na přívlač v šuplíku a trojháčky a kroužky ty mám ve víku v organizéru. Na malé Jigové hlavy a malé pilkříky a vše k přívlači mám malý patrový organizér, který se mi do kufru vejde taky. Kufr se dobře nosí a vše je v něm zorganizované.

bobo jestli muzes tak sem dej fotku toho kufru

šroubku zkus sem prosím foto toho kufříku

Máte odkazy na plastové rybárske bedne? Ja som našiel veľa tašiek a báglov, ale z už popísaných dôvodov by som chcel plastový rybársky kufrík, ako píše šroubek.

Já  koupil  za  300 kč  běžný   kufr  na  nářadí  , navrchu  2  organizéry  .

to hlasunek:dám,není problém,ale až v sobotu,pokud to nebude vadit

tak tady jsou ty fotky mého kufru :

bohatě to stačí i na celý pobyt, zatím jsem utrhnul jen dva pilkry.

stačí,určitě stačí.ale zamotání do sebe háčky,to už nikdy :)),nechtělo by se mi na lodi ještě dodávat háčky,když utrhnu,každý máme svoje.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!