Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.
Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.
Jirane, to jsi posr.........l :-(:-(:-(:-(:-(
iPhone oznacit jako "obycejny" muze jen nekdo od Samsunga :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Jirane, to jsi posr.........l
iPhone oznacit jako "obycejny" muze jen nekdo od Samsunga [/citace]
Byl to iphone 3, ale napsal jsem to jen z recese, že i foťák z telefonu není k zahození a navíc ho máme skoro pořád u ruky :-D
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Takto fotí obyčejný iphone [/citace]
To je pecka ,jak sleduje tu rybu:-D
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Pafka napsal:
Jirane, to jsi posr.........l
iPhone oznacit jako "obycejny" muze jen nekdo od Samsunga
Byl to iphone 3, ale napsal jsem to jen z recese, že i foťák z telefonu není k zahození a navíc ho máme skoro pořád u ruky [/citace]Najlepší foťák alebo camcorder je ten,ktorý je stále po ruke. Na to je Iphone fakt dobrý.
Odpovědět
Výběr fotoaparátu ukončen.Objednal jsem PENTAX Optio X-5black.Snímač 16Mpx 26x optický Zoom.Širokoúhlé ohnisko 22,3-580.Výklopný dispej tři palce rozlišení 460Kpx,elektronický hledáček s dioptrickou korekcí,video ve FULL HD,vysokorychlostní snímání 10 snímků za sekundu,kompatibilni s Windovs7,kompatibilní s Eye.Fi bezdrátovými LAN SD kartami.napájení bateriemi AA.Cena 5500kč- fotoaparát,brašna,8GB San disk karta.:-D
Odpovědět
No o ty baterky mi právě taky šlo.Nabít si je můžeš stejně jako akumolátor a když není nikde po ruce energie tak tam šoupneš obyčejné a fotíš dál.Většina fotoaparátú to už bohužel nemá.A pak musíš shánět kompromis.;-)
Odpovědět
Tak tak, tohle už se vidí snad jen u Pentaxu. A mají to i zrcadlovky.
Odpovědět
Ahoj, uvažiji o koupi foťáku Nikon coolpix s 9500 a rád bych znal váš názor, případně kdo ho má, tak jestli je s ním spokojen, dík
Odpovědět