Hasvik, NO
temperature icon -7°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Digitální fotoaparát .

Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.

Odpovědět

Taky mě baví na ně číhat:-),Běhají mi na zahradě po ořechu,foceno mým dnes už stařičkým ale ve své době famozním Sony DSC H1.

[citace]Raca napsal:

Taky mě baví na ně číhat,Běhají mi na zahradě po ořechu,foceno mým dnes už stařičkým ale ve své době famozním Sony DSC H1.[/citace]

To je reklama na ING, že:-D

:-):-)

Asi pře půl hodinou mě oslovil jeden z přispěvatelů s tím, aby se sem dávali fota, které rybáři v našem případě norci pořídí. Přes zimu je na co koukat. Dám postupně nějaká makra. Nevěřil jsem jak těmto broukům ibišky chutnali. Za den spořádal celý květ.

No prosím jak se to množí.

Tak se přidám,asi někomu utekla a k nám chodila pro baštu,stačilo zapískat.Ohře-Velichov.

Žížaly na chatě chytám elektrikou,kosáka neni vidět,jen vytáhnu kabel tak tam nějakej přilítne a má hned plnej zobák.

Jedna stonožka. Když v letě potřebuje člověk žížaly na ryby tak nejsou a kosáci se přesto uživí. Prostě to umí.

A ještě modřinky.Foceno vždy asi po 10ti dnech.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!