Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.
Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.
Taky mě baví na ně číhat:-),Běhají mi na zahradě po ořechu,foceno mým dnes už stařičkým ale ve své době famozním Sony DSC H1.
Odpovědět
[citace]Raca napsal:
Taky mě baví na ně číhat,Běhají mi na zahradě po ořechu,foceno mým dnes už stařičkým ale ve své době famozním Sony DSC H1.[/citace]
To je reklama na ING, že:-D
Odpovědět
Asi pře půl hodinou mě oslovil jeden z přispěvatelů s tím, aby se sem dávali fota, které rybáři v našem případě norci pořídí. Přes zimu je na co koukat. Dám postupně nějaká makra. Nevěřil jsem jak těmto broukům ibišky chutnali. Za den spořádal celý květ.
Odpovědět
Tak se přidám,asi někomu utekla a k nám chodila pro baštu,stačilo zapískat.Ohře-Velichov.
Odpovědět
Žížaly na chatě chytám elektrikou,kosáka neni vidět,jen vytáhnu kabel tak tam nějakej přilítne a má hned plnej zobák.
Odpovědět
Jedna stonožka. Když v letě potřebuje člověk žížaly na ryby tak nejsou a kosáci se přesto uživí. Prostě to umí.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...