Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.
Ahoj toto vlákno zakládám z důvodu široké nabídky fotoaparátů různých značek.Zajímá mě jaké fotoaparáty né kamery používáte a jak jste s těmito výrobky spokojeni.
[citace]bestik napsal:
Ja doporucuju Nikon D800. Jsem s nim nadmiru spokojen. Jen je treba k rozpoctu dohodit nulu... [/citace]
:-) jo to je dobrá mašinka,ale určitě každý musí zvážit využití toho či onoho aparátu,já osobně bych potenciál d800 zcela jistě nevyužil,takže by to byly zbytečně investované peníze ;-)
Odpovědět
Nechápu, jak to že to skočilo sem, ale prosím admina o smáznutí :)
Odpovědět
Zdarec
aj ja som riešil min.rok kúpu nového fotoaparátu.
zrkadlo mám canon - chcel som niečo menšie,ale klas. kompakt som nechcel. Nakoniec som kúpil Nikon1 J1 s vymeniteľnými VR objektívmi.
Cena super,rýchlosť ostrenia neskutočná /ako zrkadlo/ a kvalita fotiek
aj vďaka stabilizovaným objektívom super.
Určite sú aj lepšie fotoapar.. ale za tie peniaze http://www.rybolovnorsko.cz/i/smajly/9.png
:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
No to není špatný nápad, posílám dvě fotky pro srovnání. Ta první je z Toshiba Camileo
Odpovědět
No teď když na to koukám, tak v tom moc velkej rozdíl vidět není, to nahrává tomu Camileu, ale to Sony kreslí samozřejmě líp.
Odpovědět
Ten sony zvládá i přiblížení. Neměl jsem stativ a vyšlo to. Opřel jsem se pouze o strom. Foceno asi na 80-90m.
Odpovědět
Teda, kde toto zvíře chodí takto za světla...to je bomba...;-)
Foto je jaksi jiné než z časopisů...
Odpovědět
Ještě jedno foto, které je o trpělivosti. Stál jsme ve sněhu asi 35 min bez hnutí a čekal až doskáče cca na dva m. Ono hlavně záleží na světelných podmínkách - ty jsou rozhodující.
Odpovědět