[citace]Step napsal:
To shark: ty to tady zase moc dramatizuješ, podívej se na název lajny. Pokud vím je to "Děti a Norsko".
Z toho co píšeš mám pocit, že co Nor, to nenormální člověk. Kolik jsem jich viděl v kajaku s dětmi na projížďce po fjordu, někdo se oklepe oni to berou jako normální věc. Kdy je v Norsku teplé moře? "Někdy vystoupí teploty na 18 stupňů. (Wikipedie)".
Myslím, že tu nenajdeš rybáře, který bude vláčet dvouleté dítě při větru přes 6m/s na celodenní rybolov na otevřené moře. To by musel bejt totálně semletej. Kde je psáno, že se s ním zrovna převrátí loď? Příspěvky zastánců dovolené strávené v Norsku s dětmi nic takového neřeší. Naopak tam nejsou klíšťata, je tam čistej mořskej vzduch pro ty naše alergiky balzám. Na to nepotřebuju vyjádření doktora, to si vyhodnotím sám. Za klidného počasí vzít rodinku na projížďku, malý piknik na ostrůvku je zážitek na dlouhou dobu i pro ty špunty. Jestli se někdo bojí, tak to dělat nebude. Nestraš nás, jak jsme proslavený v Tatrách, mají tam pomníky i domorodci a to to nechci nijak zlehčovat, v Žiarskej dolině mám kamaráda, který vůbec neriskoval. Záleží přece na každém, jak si cení svého zdraví, života a jak s ním zachází, zda s rozumem nebo zbytečně riskuje. Ještě posílám obrázek se skákadlem a pontonem asi pro "Norské lachtany". Myslím, že nás malounko podceňuješ.[/citace]
Tak tomuto článku tleskám,shark si mi jeví jako mistr světa:-D:-D:-D