Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu delfíni a tuleni v Norsku

• Toto téma obsahuje celkem 41 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel stipko a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Autor
    ktmjirka
    Účastník
    (33 odpovědí)

To pilous:CHytam na běžné vybavení,podseklé mladě tuleně,nebo delfína navidím jako nareálnou věc,od toho je to diskuze,a rád si přečtu odbornou odpověd?

ktmjirka
    Účastník
    (33 odpovědí)

To bulik:Omlouvam se vypadlo mě tam slovo chraněný.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Myslím, že “zapřažení” kytovce nikomu z nás nehrozí. Na naše nástrahy neberou to za prvé. Za druhé mě vyprávěl jeden kolega, že asi před 13ti lety měli to štěstí, že nazrazili na kytovce, dle jejich vyjádření to byli vorvani. Dostali se k nim na dohoz a zkoušeli malé pikry. Pokožka kytovců vůbec na zasek neragovala, což je nepochybné jak je tlustá. Rovněž tak vorvani ani necítili že na ně něco dopadlo. Mrzí mě, že jsem u toho nebyl, protože jsem v ta místa (asi 200 km severně od Trondheimu) přijel týden po nich. Musela to být krásná podívaná. Přeji sobě a všem Vám norkům zhlédnout takové představení s dokumentací.

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

S kosatkami jsme se setali ve vyústění fjordu do moře v lokalitě Zanzibar. Chytali jsme bohužel na druhou stranu,tak jsme je uviděli až na poslední chvíli na pokřik kolegů”Jedou vám tam žraloci”. Dvoumetrové hřbetní ploutve skupiny sedmi kosatek ve vzdálenosti asi 15 metrů od naší laminátky v nás způsobily menší šok(což kdyby se chtěly jenom podrbat),takže než jsme se vzpamatovali a vydolovali z kapes a igelitových pytlíků foťáky,byly už dost daleko.Fotky nejsou kvalitní-houpající se loď,třesoucí se ruce-ale pokusím se je sem dát. Ahoj Jonáš.

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)
    Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

Omlouvám se,moc se mi to nedaří. Jonas.

Havelka Stanislav
    Člen
    (110 odpovědí)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Výborně Jonas – archivy se otevírají. Také mě mrzí když se foto nepovede, ale podmínky při kterých se fotí na moři a bez stativu s transfokací nás limitují. Nicméně je to pěkný dokument. Komu se to podaří, že má příležitost kosatky potkat.

ktmjirka
    Účastník
    (33 odpovědí)

to Jonas:Viděl jsem to taky, a kdo napíše že to v něm ani trochu navzbouří pocity,at strachu,nebo respektu,tak lže.

František Reischl
    Člen
    (29 odpovědí)

František Reischl
    Člen
    (29 odpovědí)

František Reischl
    Člen
    (29 odpovědí)

František Reischl
    Člen
    (29 odpovědí)

František Reischl
    Člen
    (29 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu delfíni a tuleni v Norsku

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...