Chci se zeptat, jestli dáváte pod kmenovou pletenku návazcový silon, nebo dražší fluocarnon?
Chci se zeptat, jestli dáváte pod kmenovou pletenku návazcový silon, nebo dražší fluocarnon?
To Honzak: Jaký průměr si mám na přívlač pořídit? Sim psal, že 0.50mm není to moc? Jaký průměr používáš ty?
Odpovědět
To Honzak: Jaký průměr si mám na přívlač pořídit? Sim psal, že 0.50mm není to moc? Jaký průměr používáš ty?
Ja to neberu na prumer, ale na kila.
Pouzivam snuru Daiwa na 18.8 kg a na konec davam jiz zminovany navazec 30 liber cca 15 kg?? Nevim presny prepocet. Jak budu u PC tak se ti presne kouknu na prumer.
Odpovědět
Odpovědět
Věř mi že tam kde to kupuji mám možnost výběru viz obrázek
Odpovědět
Jako fakt nevidím smysl, když půjdu na opatrné polaky na 5-15m hloubky, budu mít 0,20mm pletenku, tak tam dám silnější škovku, která bude více vidět a bude opatrné ryby odrazovat od záběru?
Odpovědět
Jako fakt nevidím smysl, když půjdu na opatrné polaky na 5-15m hloubky, budu mít 0,20mm pletenku, tak tam dám silnější škovku, která bude více vidět a bude opatrné ryby odrazovat od záběru?
Ja ji tam davam. Jestli si myslis, ze je to kravina tak ji tam nedavej a chytej jen na snuru
Odpovědět
100 lidí, 100 chutí... a to platí v různých věcech. Já třeba na vláčku, pokud chytám na cca 20-30m nedávám nic, prostě chytám jen na šňůru, ale to bude tou mou skoro až pověstnou leností. A taky tím, že už dlouhou dobu sem nevyprostitelnou vázku na vláčák neměl. :)
Odpovědět
A vůbec... já snad začnu chodit na ryby i u nás v okolí. Poslední tři týdny tady skoro nonstop na stránkách, mě začínají nelidsky deformovat. :D
Odpovědět
No chytrej z toho teda nejsem. Koupím si ji s sebou, a pokud bude málo záběrů, tak ji tam dám. Svazujete šokovku napřímo s pletenkou nebo přes obratlík?
Odpovědět
No chytrej z toho teda nejsem. Koupím si ji s sebou, a pokud bude málo záběrů, tak ji tam dám. Svazujete šokovku napřímo s pletenkou nebo přes obratlík?
Ahoj, ja pouzivam obratlik, protoze neumim svazat pletenku se sokovkou dohromady poradnym pevnym uzlem. Ale nevim jestli je v tom nejaky rozdil kdyz pominu cenu za obratlik. Honzak
Odpovědět
Také dávám obratlík, je to pro mě pohodlnější, když mám delší šokovku, přidám ještě malou gumovou kuličku abych si nepoškodil očko prutu.
Odpovědět
Také dávám obratlík, je to pro mě pohodlnější, když mám delší šokovku, přidám ještě malou gumovou kuličku abych si nepoškodil očko prutu.
Tak na tu kulicku jsem zapomel. Od doby kdy jsem si vyrazil posledni ocko tak ji tam davam porad.
Odpovědět
Přesně tak. Taky dávám, kuličku nebo korálek. Člověk pak aspoň v zápalu boje nevymlaskne koncové očko.
Odpovědět
Přesně tak. Taky dávám, kuličku nebo korálek. Člověk pak aspoň v zápalu boje nevymlaskne koncové očko.
Korálek jsem také dával, ale jednou se mi stalo, že se vlezl přesně do očka a byla zněj kvalitní výplň, když jsem se ho snažil dostat ven dalo to zabrat, naštěstí se nic nepokazilo. Od té doby opravdu jen gumovou kuličku :-).
Odpovědět