Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Dámy – a aj páni – poraďte…

Viem že sa popísalo toho dosť na tému: "kam s rodinou do Nórska a pod". Ja by som chcel ísť s priateľkou, ale tak aby som si aj zachytal.

Odpovědět

Teda Máro, takhle by to nenaplánovala snad ani Janka:-D

[citace]PEN napsal:

Teda Máro, takhle by to nenaplánovala snad ani Janka[/citace]

Děkuji :-)) Nechtěl jsem mu ale nic plánovat, spíš jen takový "soubor informací" co se tam dá kromě ryb... :-)

Musíme někdy dopovídat tu Senju jak jsme se bavili minulý týden, až budeš mít chuť a čas zavolej nebo mně prozvoň a zavolám Ti zpátky (mám to v tarifu zadarmo) tak ať to probereme kde tam co plave :-)

[citace]igorko napsal:

stipko napsal:

Hogset je ideálny

Páni, ďakujem.

Stipko - prečo Hogset?

Druhá otázka - v akom termíne?[/citace]

Jo a termín: to jsem překoukl, sorry. Pokud na sever, tak nejlépe začátek cca 1/2 až 2/3 srpna. Už budou makrely zaručeně a severu a hlavně, už budou zralé borůvky, morušky a porostou houby... V červenci ještě lesní plody a houby nic moc, makrely také málo... A taky bych asi nejvíc vsadil na stabilnější počasí, alespoň dle mé zkušenosti. Navíc, v srpnu už tam máš alespoň symbolicky, na chvíli "skorotmu" takže Ti to tak nerozhodí pantofle, jako když jsi tam v červnu a pořád Ti tam sluní svítíčko, akorát že opůlnoci ze severu..:-)¨

[citace]Tulak-Mara napsal:

igorko napsal:

stipko napsal:

Hogset je ideálny

Páni, ďakujem.

Stipko - prečo Hogset?

Druhá otázka - v akom termíne?

Jo a termín: to jsem překoukl, sorry. Pokud na sever, tak nejlépe začátek cca 1/2 až 2/3 srpna. Už budou makrely zaručeně a severu a hlavně, už budou zralé borůvky, morušky a porostou houby... V červenci ještě lesní plody a houby nic moc, makrely také málo... A taky bych asi nejvíc vsadil na stabilnější počasí, alespoň dle mé zkušenosti. Navíc, v srpnu už tam máš alespoň symbolicky, na chvíli "skorotmu" takže Ti to tak nerozhodí pantofle, jako když jsi tam v červnu a pořád Ti tam sluní svítíčko, akorát že opůlnoci ze severu..¨

[/citace]

Ako my hovoríme "Ci pána"... super, ďakujem za rozsiahle ino! 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.