Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 19°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g

« Předchozí 1 2 3 4 Další »
marwal
26.02.2015 ID: 525620

Líbí se mi nabídka na tento prut. Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g.

Máte s ním dobré zkušenosti?

Děkuji za názor

0
Odpovědět
meky
04.03.2015 ID: 1104661

[citace]skroban5 napsal:

meky napsal:

To si raději trochu připlatím za elektriku.

S tou elektrikou určitě neprohloupíš ,mám ji už tři roky a maximálni spokojenost.[/citace]

Má odpověď byla všeobecně na nabídku Sima.Jestli dát 8000 za obyčejný,nebo 11000 za elektriku, tak bych se rozhodl takto. Bez elektriky bych nejel. Velmi často nevíš v jakých hloubkách budeš chytat a ručně motat 120m+ je nádeničina. A když chci, tak z elektriky je manuál v okamžiku.

0

Odpovědět

lacoh
04.03.2015 ID: 1104664

[citace]meky napsal: ... chytat a ručně motat 120m+ je nádeničina. A když chci, tak z elektriky je manuál v okamžiku.[/citace]

100% súhlas8-)

0

Odpovědět

frigo
04.03.2015 ID: 1104668

Díky všem za radu.

Bude to tedy elektrika.

Teď ještě - jaká ??

Líbila by se mi Daiwa, ale vzhledem k počtu dní, které strávím na moři, se mi skoro sedmnáct litrů zdá dost.

0

Odpovědět

vapno1
04.03.2015 ID: 1104680

Mrkni na Angel Domaene nebo na Fishink Aliexpres.

0

Odpovědět

Rosomak
04.03.2015 ID: 1104704

Kvalitní elektrika za rozumnou cenu je MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen. Mám ji dvě sezóny a super. Osobně bych elektrickej multik kvůli zaruce v zahraničí nekupoval.

0

Odpovědět

Sim
05.03.2015 ID: 1104705

[citace]Rosomak napsal:

Kvalitní elektrika za rozumnou cenu je MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen. Mám ji dvě sezóny a super. Osobně bych elektrickej multik kvůli zaruce v zahraničí nekupoval.[/citace]

Fladen vyrábí Banax, o jehož kvalitě je tu popsáno bezpočet stránek. Kupujte Banax, ať mají servisy z čeho žít!V počtu vykonaných prací zabírá Banax a jeho deriváty WFT elektra a Fladen úctyhodných 80% všech servisů. Neustále dokola se mění řadiče, prasklé překlapěče, základní desky, potenciometry, řechtající ložiska.

Koupit elektriku v zahraničí?

Ano cena bude jistě lákavá, ale záruční a pozáruční servis nulový. Bez kvalitně přeloženého návodu si nenamotáte ani pletenku. Počítadlo potom místo odvinutých metrů ukazuje stopy nebo yardy. V případě náhradních dílů, nedostanete nic, protože Daiwa nebo shimano má určité modely pro Evropu a podporuje je náhradnímy díly, pokud bych chtěl objednat ND na jiný model, než je v Evropě v nabídce, mám prostě smůlu a nedodají ho. Pokud budete letos kupovat novou elektriku přeji Vám šťastnou ruku a rozum v hrsti!

0

Odpovědět

Rosomak
05.03.2015 ID: 1104713

[citace]Sim napsal:

Rosomak napsal:

Kvalitní elektrika za rozumnou cenu je MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen. Mám ji dvě sezóny a super. Osobně bych elektrickej multik kvůli zaruce v zahraničí nekupoval.

Fladen vyrábí Banax, o jehož kvalitě je tu popsáno bezpočet stránek. Kupujte Banax, ať mají servisy z čeho žít!V počtu vykonaných prací zabírá Banax a jeho deriváty WFT elektra a Fladen úctyhodných 80% všech servisů. Neustále dokola se mění řadiče, prasklé překlapěče, základní desky, potenciometry, řechtající ložiska.

[/citace]

Přiznám se, ze jsem nevěděl ze je tento model výrobek Banaxu, nicméně důležitá je výstupní kontrola a použité materiály,které se mohou lišit. Přeci jen neni Fladen nějaká no name značka, je to stejné jako u černé elektroniky, také se to vše montuje v "jedné továrně" ale v kvalitě a ceně jednotlivych značek jsou velké rozdíly.

0

Odpovědět

Paradoxxx
05.03.2015 ID: 1104727

Mohu potvrdit,že já i jeden kolega máme MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen již několik let a nikdo z nás neměl doposud jediný problém(snad jsem to teď nezakřiknul :-E).V době,kdy jsem se rozhodoval,co si pořídím,tak recenze+názory+poruchovost hovořily proti Banaxu,ale možná to je jen otázka štěstí,či věc názoru.

0

Odpovědět

Raca
05.03.2015 ID: 1104729

Je dobré se taky zamyslet,kolik se prodá v česku banaxů který lze koupit pod 10tisic proti jiným,dražším daiwám, shimanům,myslím, že to bude o dost větší počet,protože zkrátka pro někoho kdo jede jednou v roce na ryby tento multík stačí,proto asi také více reklamací a servisu.Ale to je jen moje logická úvaha a nemusí to tak být. Je taky jasné, že když dám za multík 16tis. tak samozřejmě vyšší kvalitu předpokládám. Ale Michal má určitě objektivnější a odbornější zkušenost,neboť do útrob těchto strojků vidí. Přeji šťasný výběr;-)

0

Odpovědět

mikr
05.03.2015 ID: 1104736

Na tohle téma se napsalo již mnoho řádků. Z vlastní zkušenosti mohu říci toto: Když si chceš zkazit týden v Norsku na který se celý rok těšíš, tak si kup Banax a spol. Mě vydržel vždy 2 dny a potom růčo fůčo. Daiwa je držák i když má taky svoje bolístky. Ale 100% servis u Michala je jistota že si dovku užiješ.

0

Odpovědět

Holzby
05.03.2015 ID: 1104743

Nesouhlasím. Mám Banax už tři roky a všechno je ok. Kamarád má Fladen a taky v pohodě.

0

Odpovědět

007krivanek
05.03.2015 ID: 1104745

[citace]mikr napsal:

Na tohle téma se napsalo již mnoho řádků. Z vlastní zkušenosti mohu říci toto: Když si chceš zkazit týden v Norsku na který se celý rok těšíš, tak si kup Banax a spol. Mě vydržel vždy 2 dny a potom růčo fůčo. Daiwa je držák i když má taky svoje bolístky. Ale 100% servis u Michala je jistota že si dovku užiješ. [/citace]

Co jsem zjišťoval u jednoho velkobchodu, kde mám kamaráda , tak v roce 2013 bylo prodáno 900 banaxů. A to pro prodejce c CZ.Což ho asi 500 lidí vlastní v CZ a zde o něm nenapíší. Sám vlastním 2. Jeden je problémový, který nedovede spravit i Sim. Nebo asi dovede, ale jakmile ho opraví, vysype se asi něco jiného.( Sime, to je ten oranžový, co ti vozí Neustále každý rok Dedo 145 ). A druhý, ten půjčuji. Mám ho 3 roky a je za sezonu 4-6 x v Norsku. A ten ještě v žádném servise nebyl.To znamená, že byl 15 x v Norsku na min. týdení výpravě. A věřím tomu, že se s ním nikdo nemazlí. Takže je to asi o kuse, kdo co koupí.

Jakmile klekne, budu se znažit koupit ten stejný, pokud možno vyrobený ve středu.To je dle statistiky výrobních procesů v továrně. :-P:-P

0

Odpovědět

Rosomak
05.03.2015 ID: 1104751

Jelikož se toto vlákno stocilo jiným směrem, tak zpět k Simovo prutu. Dnes mi dorazil a musím říct, ze jsem uchvacen zpracováním, designem a je opravdu vidět, ze jej skládal někdo, kdo už ma na severu něco odchytano. Navíc je nyni v super akci a pomer kvalita/cena je bezkonkurenční. Zbývá ho letos poradně prubnout na Loppe :-)

0

Odpovědět

Petr Novák
06.03.2015 ID: 1104765

Tyhle pruty už jsou v naší partě tři a nejstaršímu jsou už tuším tři nebo čtyři roky. Pokud budu porovnávat tak lepší už je jenom Daiwa Sealine X. Je taky u nás v partě, ale cenově je někde jinde. Takže za mě několikrát palec nahoru. :-P

0

Odpovědět

Peeta
06.03.2015 ID: 1104770

taky jsem si udělal radost a mám ho už objednaný a k tomu multík Penn Commander 20LC

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.