Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g

Líbí se mi nabídka na tento prut. Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g.

Máte s ním dobré zkušenosti?

Děkuji za názor

Odpovědět

[citace]skroban5 napsal:

meky napsal:

To si raději trochu připlatím za elektriku.

S tou elektrikou určitě neprohloupíš ,mám ji už tři roky a maximálni spokojenost.[/citace]

Má odpověď byla všeobecně na nabídku Sima.Jestli dát 8000 za obyčejný,nebo 11000 za elektriku, tak bych se rozhodl takto. Bez elektriky bych nejel. Velmi často nevíš v jakých hloubkách budeš chytat a ručně motat 120m+ je nádeničina. A když chci, tak z elektriky je manuál v okamžiku.

[citace]meky napsal: ... chytat a ručně motat 120m+ je nádeničina. A když chci, tak z elektriky je manuál v okamžiku.[/citace]

100% súhlas8-)

Díky všem za radu.

Bude to tedy elektrika.

Teď ještě - jaká ??

Líbila by se mi Daiwa, ale vzhledem k počtu dní, které strávím na moři, se mi skoro sedmnáct litrů zdá dost.

Mrkni na Angel Domaene nebo na Fishink Aliexpres.

Kvalitní elektrika za rozumnou cenu je MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen. Mám ji dvě sezóny a super. Osobně bych elektrickej multik kvůli zaruce v zahraničí nekupoval.

[citace]Rosomak napsal:

Kvalitní elektrika za rozumnou cenu je MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen. Mám ji dvě sezóny a super. Osobně bych elektrickej multik kvůli zaruce v zahraničí nekupoval.[/citace]

Fladen vyrábí Banax, o jehož kvalitě je tu popsáno bezpočet stránek. Kupujte Banax, ať mají servisy z čeho žít!V počtu vykonaných prací zabírá Banax a jeho deriváty WFT elektra a Fladen úctyhodných 80% všech servisů. Neustále dokola se mění řadiče, prasklé překlapěče, základní desky, potenciometry, řechtající ložiska.

Koupit elektriku v zahraničí?

Ano cena bude jistě lákavá, ale záruční a pozáruční servis nulový. Bez kvalitně přeloženého návodu si nenamotáte ani pletenku. Počítadlo potom místo odvinutých metrů ukazuje stopy nebo yardy. V případě náhradních dílů, nedostanete nic, protože Daiwa nebo shimano má určité modely pro Evropu a podporuje je náhradnímy díly, pokud bych chtěl objednat ND na jiný model, než je v Evropě v nabídce, mám prostě smůlu a nedodají ho. Pokud budete letos kupovat novou elektriku přeji Vám šťastnou ruku a rozum v hrsti!

[citace]Sim napsal:

Rosomak napsal:

Kvalitní elektrika za rozumnou cenu je MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen. Mám ji dvě sezóny a super. Osobně bych elektrickej multik kvůli zaruce v zahraničí nekupoval.

Fladen vyrábí Banax, o jehož kvalitě je tu popsáno bezpočet stránek. Kupujte Banax, ať mají servisy z čeho žít!V počtu vykonaných prací zabírá Banax a jeho deriváty WFT elektra a Fladen úctyhodných 80% všech servisů. Neustále dokola se mění řadiče, prasklé překlapěče, základní desky, potenciometry, řechtající ložiska.

[/citace]

Přiznám se, ze jsem nevěděl ze je tento model výrobek Banaxu, nicméně důležitá je výstupní kontrola a použité materiály,které se mohou lišit. Přeci jen neni Fladen nějaká no name značka, je to stejné jako u černé elektroniky, také se to vše montuje v "jedné továrně" ale v kvalitě a ceně jednotlivych značek jsou velké rozdíly.

Mohu potvrdit,že já i jeden kolega máme MAXXIMUS ELECTRIC od fy. Fladen již několik let a nikdo z nás neměl doposud jediný problém(snad jsem to teď nezakřiknul :-E).V době,kdy jsem se rozhodoval,co si pořídím,tak recenze+názory+poruchovost hovořily proti Banaxu,ale možná to je jen otázka štěstí,či věc názoru.

Je dobré se taky zamyslet,kolik se prodá v česku banaxů který lze koupit pod 10tisic proti jiným,dražším daiwám, shimanům,myslím, že to bude o dost větší počet,protože zkrátka pro někoho kdo jede jednou v roce na ryby tento multík stačí,proto asi také více reklamací a servisu.Ale to je jen moje logická úvaha a nemusí to tak být. Je taky jasné, že když dám za multík 16tis. tak samozřejmě vyšší kvalitu předpokládám. Ale Michal má určitě objektivnější a odbornější zkušenost,neboť do útrob těchto strojků vidí. Přeji šťasný výběr;-)

Na tohle téma se napsalo již mnoho řádků. Z vlastní zkušenosti mohu říci toto: Když si chceš zkazit týden v Norsku na který se celý rok těšíš, tak si kup Banax a spol. Mě vydržel vždy 2 dny a potom růčo fůčo. Daiwa je držák i když má taky svoje bolístky. Ale 100% servis u Michala je jistota že si dovku užiješ.

Nesouhlasím. Mám Banax už tři roky a všechno je ok. Kamarád má Fladen a taky v pohodě.

[citace]mikr napsal:

Na tohle téma se napsalo již mnoho řádků. Z vlastní zkušenosti mohu říci toto: Když si chceš zkazit týden v Norsku na který se celý rok těšíš, tak si kup Banax a spol. Mě vydržel vždy 2 dny a potom růčo fůčo. Daiwa je držák i když má taky svoje bolístky. Ale 100% servis u Michala je jistota že si dovku užiješ. [/citace]

Co jsem zjišťoval u jednoho velkobchodu, kde mám kamaráda , tak v roce 2013 bylo prodáno 900 banaxů. A to pro prodejce c CZ.Což ho asi 500 lidí vlastní v CZ a zde o něm nenapíší. Sám vlastním 2. Jeden je problémový, který nedovede spravit i Sim. Nebo asi dovede, ale jakmile ho opraví, vysype se asi něco jiného.( Sime, to je ten oranžový, co ti vozí Neustále každý rok Dedo 145 ). A druhý, ten půjčuji. Mám ho 3 roky a je za sezonu 4-6 x v Norsku. A ten ještě v žádném servise nebyl.To znamená, že byl 15 x v Norsku na min. týdení výpravě. A věřím tomu, že se s ním nikdo nemazlí. Takže je to asi o kuse, kdo co koupí.

Jakmile klekne, budu se znažit koupit ten stejný, pokud možno vyrobený ve středu.To je dle statistiky výrobních procesů v továrně. :-P:-P

Jelikož se toto vlákno stocilo jiným směrem, tak zpět k Simovo prutu. Dnes mi dorazil a musím říct, ze jsem uchvacen zpracováním, designem a je opravdu vidět, ze jej skládal někdo, kdo už ma na severu něco odchytano. Navíc je nyni v super akci a pomer kvalita/cena je bezkonkurenční. Zbývá ho letos poradně prubnout na Loppe :-)

Tyhle pruty už jsou v naší partě tři a nejstaršímu jsou už tuším tři nebo čtyři roky. Pokud budu porovnávat tak lepší už je jenom Daiwa Sealine X. Je taky u nás v partě, ale cenově je někde jinde. Takže za mě několikrát palec nahoru. :-P

taky jsem si udělal radost a mám ho už objednaný a k tomu multík Penn Commander 20LC

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!