Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Daiwa Tanacom 500S

Ahoj. Jak jste spokojeni s Daiwa Tanacom 500S. Nemohu se rozhodnout jaký koupit : Daiwa Tanacom 500S nebo Daiwa Leobritz 500MM. Rychlost navíjení je mi jedno 170/185 m/s. Cena - Daiwa Tanacom 500S mohu sehnat za +- 12500,- český prodejce. Můžete poradit. Do Norska jezdím 1x za rok. Předem moc děkuji.

Odpovědět

[citace]Ursus napsal:

Ahoj. Jak jste spokojeni s Daiwa Tanacom 500S. Nemohu se rozhodnout jaký koupit : Daiwa Tanacom 500S nebo Daiwa Leobritz 500MM. Rychlost navíjení je mi jedno 170/185 m/s. Cena - Daiwa Tanacom 500S mohu sehnat za +- 12500,- český prodejce. Můžete poradit. Do Norska jezdím 1x za rok. Předem moc děkuji.[/citace]

taky sem se rozhodoval,ale jezdím do Norska jednou za rok,tak sem šel do Tanacom 500S,myslím,že to úplně stačí...

Také si myslim. Dík.

Já o DAIWĚ taky uvažuju, ale spíš půjdu do Leobritze. U Tanakomu není v ceně zdroj a nabíječka - nebo se Šroubku mýlím? ;-)

[citace]Pafka napsal:

Já o DAIWĚ taky uvažuju, ale spíš půjdu do Leobritze. U Tanakomu není v ceně zdroj a nabíječka - nebo se Šroubku mýlím? [/citace]

je to pravda Pafka,ale já sem elektřikář,tak tyto věci mě nic nestály,baterie,nabíječka...;-)

Jaka je potreba baterie? Musi byt gelova? Nabijecka se da sehnat +- 500Kč a baterie se domnivam take tak?

[citace]Ursus napsal:

Jaka je potreba baterie? Musi byt gelova? Nabijecka se da sehnat +- 500Kč a baterie se domnivam take tak?[/citace]

tato baterie stačí

Loňskou sezonu jsem chytal s Daiwa 500s(předtím jsem měl Banax). Daiwa 500S - spolehlivý a funkční stroj, řadič drží vše OK. Ale pro letošní rok jsem pořídil Leobritz - je rychlejší, tišší, víc ložisek, programování atd., ale co hlavně - má pulzní(zdolávací)tlačítko. Ten kdo již chytá s elektrikou Vám jistě potvrdí ,že to je velmi příjemný a užitečný bonus. Moje doporučení je Daiwa Leobriz 500MM.Baterie a nabíječka je v ceně.

jj, taky do něj asi půjdu 8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.