Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu DAIWA TANACOM 500 S

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Heinz a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    sob
    Člen
    (94 odpovědí)

Potřebuji poradit s tímto multíkem,cenově patří mezi nejlevnější,uvažuju o jeho koupi.Nejdříve jsem uvažoval o banaxu,ale po přečtení názoru majitelů banaxu jsem od toho ustoupil.Do Norska jezdím jednou ročně,takže vytíženost by nebyla velká.Máte li někdo zkušenosti s tímto multíkem poraďte jestli do toho jít.

Bohuslav Poles
    Účastník
    (190 odpovědí)

je to vcelku jednoduchý multík bez funkcí, postrádám i zdolávací tlačítko, ale třeba tam někde je zašité. Každopádně já to hodnotím takto :

+ váha

+ velikost cívky

+ cena

– zátěž

– funkce

Multík je alternativou Banaxe, ovšem soudě dle značky v kvalitnějším provedení (což nemusí být díky čínské preciznosti pravda)

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Kup si Daiwu, pokud usmlouváš trochu cenu, tak se dostaneš pod 12.000,- a za ty prachy je to dobrej kolovrat. Srovnávat ho s “banánem” je jako srovnávat teslu a panasonic.

Sedlák
    Účastník
    (5 odpovědí)

Vlastním Daiwa Super Tanacom – Z 500 WP. Myslím, že má mnoho funkcí, např. autopilkr – 3x, autostop, atd., ale zdolávací tlačítko jsem neobjevil. Pokud někdo znáte tento multík a jste ochoten poradit, nebo i poslat manuál (jak v české, tak anglické podobě), napište mi na mail. Rád zaplatím. Děkuji

Heinz
    Účastník
    (113 odpovědí)

Právě jsem ukončil 10 denní rybolov s touto Daiwou a musím ji hodnotit jako super vynález. Všechny větší ryby jsme chytali na hloubkách 80-120m. Multiplikátor šlapal bez problémů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu DAIWA TANACOM 500 S

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...