Koupím multiplikátor Cormorán corboss 610.
Jestli není pro tebe takový naviják škoda. Na Titran příště bereme rumpál
M. V.
Odpovědět
Ahoj Marťo,mněl jsem tenhle pučenej od Miloše a sedl mi bohužel už ho nikde nemaj tak si koupím 810 to je pořádnej rumpál.:-E
Odpovědět
No,tenhle už nevyrábí,měl jsem ho a ještě v reklamaci jsem ho vyměnil neboť jsem s ním vůbec nebyl spokojen,rozsypal se jak cukr:)),ale to je jen moje zkušenost.Jinak mám ve skříni 510tku,ta má hvězdicovou brzdu,kdyby ji někdo chtěl,tak ji nechám,já nevim třeba za 500kč.
Odpovědět
Připojím bohužel teké negativní zkušenost z tím to multíkem. Letos v norsku mi praskolo uchcení k prutu a ten samý problém se stal i kolegovi o pár týdnů později.
Odpovědět
Přesně to se mi stalo také a kolegovi také,mě se ještě rozsypala hlavní páková brzda(naprosto nekvalitní provedení ovládání) :((
Odpovědět
to Raca: odkud jsi?, asi bych ho na díly vzal. Máme je oba a za ty prachy fungujou slušně. Ale je fakt, že Soroya se na nich vždy podepíše.
Odpovědět
to os: Nové Město nad Metují. Je to ale typ 510,ten červený s normální brzdou,nic mu není,letos s ním kámoš chytal,ale nepotřebuju ho jen se mi tu válí.
Odpovědět
Můžu se zeptat v jakém stavuje ta510, nebo kolikrát je použita? Měl jsem jí půjčenou a byla fajn.děkuji
Odpovědět
to Raca: to je ok, my máme modrý610 i červený510. Já dělám v Hradci Králové, tak jenom přemýšlím, kdo by mi ho u tebe mohl vyzvednout. Vezmu ho, jenom vymyslím dopravu. :)
Odpovědět
to Piva: Je normálně funkční,nijak zničený,použitý 4 krát Norsko,mám ho už jako náhradní,ale je pro mě fakt nadbytečný,pokud někomu poslouží,tak fajn.
Odpovědět
:-)Tyto mul.mám dva a na Bakkanu vytahali spousty tresek!!!8-)8-)a mníků8-)
Odpovědět
Chlapi, kdy měl někdo zájem nechám i ten svůj. Plně funkční, kromě toho uchycení samozřejmě.
Odpovědět
to Piva: foto sem hodím,ale vůbec nestíhám:-)),někdo se o něj hlásil,tak se uvidí,foto ale připnu)
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...