Rybolov v Norsku? Příroda v Norsku? Moře v Norsku? Téměř neomezený pohyb po souši i moři? Zeměpisná dostupnost Norska? Poměrně slušná finanční dostupnost?
Rybařit na moři se dá i jinde než jen v Norsku. Příroda je pěkná i jinde a k moři máme jinam i blíž. Finančně je pobyt v Norsku srovnatelný jako koupací dovolené v tradičních destinacích. Jen někdo dá přednost All inclusive na jedné straně a na druhé vlastnímu vaření např. z absolutně čerstvých ryb a k tomu ve stejné a za stejnou cenu, mít pronajatý rybářský člun a vyjíždět skoro kam a kdy se mi zachce. V Norsku jako u teplých moří si můžeme navíc zaplatit fakultativní výlet. Ten v Norsku je kutr s kapitánem. Ten v Norsku bude doplněný úžasnými scenériemi a možností nevšednho rybolovu.
Které Sirény nás tam tolik lákají? Co nám nedá spát a musíme se tam stále vracet?
Co já vím, tak tohle postižení nemají jen výhradně rybařící turisté.
Pro mě by rybaření v Norsku, bez té úžasné přírody, bez možnosti rybolovu z lodi mnou řízené, bez tý svobody ve svobodné přírodě nebylo tím čím je.
Norsko je pro mě balzám pro oči i duši. Cítím pokoru k té rozervané, krásné přírodě.
Možnost rybolovu v Norsku je pro mě třešnička na dortu.
Stále s díky vzpomínám na ten den, kdy se můj otec rozhodl jet na ryby do Norska a mě vzal sebou.
Už zase se tam strašně moc těším. Těším se jako malé dítě na vánoce.
Jen těch krásně ozdobených stromků a báječných dárků je v Norsku o mnoho víc.