Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Cigarety- kde raději koupit?
- Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tuareg1 a poslední změna proběhla před 11 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#58845 9.4.2013 v 11:35
Co jsem vypozoroval, tak v Norsku stojí cigarety přibližně to samé co u nás, ale v NOK. Takže nejlepší je se předzásobit u nás a případně (kvůli limitu) to doplnit elektronickou cigaretou.
#58846 9.4.2013 v 12:12leiter napsal:
HEHE, toto téma mi připomíná jednu humornou historku z před 2 roky.
Doma jsem se nevybavil cigaretami, kouřím mentolky, tak jsem si chtěl na trajektu koupit Prince menthol.Samozřejmě jsem si mohl koupit pouze jednu krabičku a tak jsem díky kamarádům měl alespoň 4 krabky. No nic, říkám si, holt je koupím v Norsku, snad to nebude tak drahé.
Po několika dnech jsme se vydali na nákup do městečka Botngard , nákupní centum KIWI.Vidím tabák, tak se tam hned hrnu, ” Dobrý den, máte mentolové cigarety, jo máme.Dejte mi karton!!! Cože, vy chcete celý karton??? No samozřejmě, celý karton!!!
Dala mi karton, úhledně mi jej dala do igelitky, přidala norské noviny jako bonus, já jí podal platební kartu, napsal PIN. A hotove.
Teprve venku mě napadlo se podívat, kolik jsem to za karton cigaret zaplatil.
950,00 NOK!!!!!
Nebudu Vám asi říkat, jak mi chutnaly a jakým terčem pro kamarády jsem dodnes.
;-);-):-D Přesně tyhle cenovky nazývám “norskými” A není to jen o cigaretách. Podobně vtipný může být účet za opravu auta (Mikulčák a spol vědí o čem je řeč). Speciálně za přeregistraci auta na norské značky – v praxi jsem se setkal s případem kdy tento poplatek byl na úrovni dvojnásobku pořizovací ceny takového auta v EU. Ale podobně pitomé nápady může mít i účetní – jednou jsem pracoval pro farmáře, který byl v pracovní neschopnosti – od úřadu dostal příspěvek na pracovní sílu potřebnou pro udržení chodu farmy (má zvířata) 15.000,- NOK na měsíc. Domluvili jsme se na práci v takovém rozsahu aby se těch 15.000 NOK rovnalo hrubé mzdě. Podklady předal účetnímu, ten to spočítal a milý farmář dostal od účetního fakturu jako obvykle s částkou o 5000,- NOK vyšší než obvykle – odůvodnění: mzdové účetnictví zaměstnance.
#58855 9.4.2013 v 14:14#58856 9.4.2013 v 14:16JindrichNejlacinější nejsou nikde.V Norsku jsou cigarety obecně drahé.To ti karton nestačí?
Na 10-14 dní žiaľ nestačí.
janci napsal:
Najlacnejšie sú tie ktoré si nemusíš kúpiť.
Absolutna pravda, ale ja žiaľ MUSÍM
Jindrich napsal:
Také se to přeci dá řešit elektronickou cigaretou.
Asi toto bude riešenie pre mňa.
vlastina napsal:
Pane Vojtko,Vám děkuji za povzbuzení v době mé nemoci
a nejlepší rada pro Vás je”NEKUŘTE kouření způsobuje rakovinu”
Přeji Vám hodně zdravíčka
Milá pani Vlastina, teším sa z Vašej reakcie
😛 a ďakujem za radu, ktorú žiaľ už niekoľko rokov neviem zrealizovať – asi som slaboch a blbec:-(:-E
Všetkým ďakujem za milé reakcie.
#58860 9.4.2013 v 14:38Právě jsem si objednal ecigáro, tak jsem na to zvědav 😀 😀 😀
#58862 9.4.2013 v 15:31koupil jsem ho už 2 x a stejně, jako kolega Vojtko jsem slabochem.
je to hnus velebnosti, cigaretka má holt svoje..
#58864 9.4.2013 v 16:13Mne pred 16 rokmi dala manželka na výber – Norsko alebo cigarety. Tak som v tom roku prestal fajčiť a do Norska som stejne nešiel (deti, financie atď) Nikdy ale neľutujem, že som to nechal a po rokoch som sa zatiaľ 6 krát dostal i do Norska. Ale tie absťáky stáli za to! 😛
#58873 9.4.2013 v 17:40To vojtko.
Najlepšie je keď je v partii polovica nefajčiarov. Potom si môžeš bez problémov zobrať kartóny 2. 😀
Ale aj tak sme občas museli na cestu domov dokupovať.:-E
To Pafka: e-mulťák je určite lepší ako e-cigáro.:-D:-D:-D
#58877 9.4.2013 v 18:33To lacoch,
Nám sa nedá elegantne pašovať, lebo všetci 4 z partie fajčíme :-E:-(
a my by sme sa asi aj bili pri “privatizovaní” prípadného nefajčiara. :-D:-D:-D
#58957 10.4.2013 v 8:19Tak vyřešeno. Karton malbáčů v trafice za 860 kč.:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Cigarety- kde raději koupit?