Děkuji za odpověď Sime 🙂
Míst, která jdou do hloubky, je na ostrově celkem málo, ale našel jsem tak 4-5 míst kde by to šlo, jinak jsou tu hlavně mělčiny. Hloubky hledám na mapách od Navionics, používám je i na plachetnicích a celkem pohoda. Spíš jsem myslel, jestli to tam někdo nebude třeba znát, pro mě je to první Norsko, zatím jsem jezdil spíš do tepla 🙂
Nejvíce se mi líbí malý ostůvek přímo naproti ubytování ,,Klubbholmen,, nafukovacím kajakem tam budu hned a hloubka padá na 30m z jedné strany a z druhé na 15-20m, podle satelitních map by tu mělo být písečné dno https://webapp.navionics.com/?lang=en#boating@12&key=qjo%7DKqpnzA
Ohledně prutů nemam moc na výběr, dlouhé kaprové moc brát nechci (bude málo místa), ale povezu s sebou Daiwu Saltigu Air Portable 2,57m 50-160g, kde na BG navijáku mám pletenku, ten bych asi používal na položenou, vím že 2,6m není ideální na dlouhé hody, ale hází se mi s ním suprově a pak povezu ještě proutek od Zebca Light Pilk 2,4m 20-150g a ten spíš na přívlač. Nebo vzít do zálohy i jeden na kapry 3,6m?
Určitě budu rád když mi poradíš nějaké vyzkoušené montáže, případně tipy co na háček 🙂 dočetl jsem se, že jsou dobré krevety, nebo odřezky z břicha tresky?
Případně zda jsou jiné montáže na tresky a jiné na halíky? Někde jsem četl, že na halíky spíš menší háčky a pokud ano, jakou velikost třeba?
Budou tu vůbec ještě halíci v říjnu? Nemyslím na žádné kapitální úlovky, spíš si tak zablbnout u vody a třeba i něco málo odvézt domu.