Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3451
    Ladislav Seregely
    Člen
    (44 odpovědí)

    Už svojho času som tu pisal,že medzi chyťenymi treskami niektore mali silnu chut za jodom/ako koral alebo morska trava/ine nie.Dnešny obed ma otom zase presvedčil. A su z jedneho balika čiže chytene v jeden den, na jednom mieste.Stretol sa už niekto s niečim podobnym?

    #8997
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

    Já ne, pravda se solí a kořením při přípravě ryb jako takových nešetřím, tak jsem tu pachuť možná přebil. Nevím a neslyšel jsem také nic.

    #8998
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

    Tez se soli nesetrim,ale hodne zalezi na zamrazeni.Musi se v co nejkratsi dobe zamrazit,dlouhe zmrazeni je spatne jeto tim ,kdyz se hodne masa nanda na sebe a dlouho to promrza.

    #9012
    kraken
    Člen
    (37 odpovědí)

    Může to být i tou solí, Zkus se kouknout kolik je v ní přidáno jodu a fluoru. Hlavně ten fluor ti může nadělat s chutí paseku. Chutná po dezinfekci. Možná je to zdravé ,ale řezníci na solení masa pro uzení  používají kvůli chuti také sůl bez přísad.

    #9027
    Ladislav Seregely
    Člen
    (44 odpovědí)

    Su chytene v jeden den ,stejne mrazene po 4 filety použita jedna sol a predsa je tam ten rozdiel.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...