Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Georga pozdravím od všech,ale fotky budou až se vrátíme protože tam není internet(taky dobře).Sobe poradíš kam jste jezdili na štikouše?Díky.
Odpovědět
Štikozubce jsme lovili nejvíce ve fjordu před lomem kamene a to na hloubkách od 60 do 80 m. Ale nikdy jsme je tam nechytili v tomto období, ale až v srpnu a v září. Zřejmě tam připlouvají za makrelami. V květnu a v červnu jsme je občas ulovili na druhé straně ostrova Bergsoya a to v okolí plovoucího modrého mostu na hloubkách 150 m a více. Tak ještě jednou Vám přeji hodně trofejí.
Odpovědět
Plukas díky,budeme se snažit.Štikozubci brali na maso nebo pilkry?
Odpovědět
Taky myslím že teť jich tam moc teť nebude je to ale krasná a chutná ryba.Nám šli vloni v srpnu na maso ale u dna a na hloubce 100+ tak celkem makačka.Přeju at se vám tam zadaří a těším se na report.
Odpovědět
Potvrzuji zpravu od Rostaka, výhradně na maso - na filetky z makrel. Převážně u dna - cca 2 - 3 m nade dnem, abychom nevázli. Ale nezřídka jsme je natrefili i ve sloupci od 20 do 50 m.
Odpovědět
Taky přeji pořádné úlovky letošním prvním lovcům :) Jedeme Hogset s partou až na konci července, tak snad bude na filátka dost masa z makrel .
Odpovědět
Jenom doufám že se počasí bude lepší než jake je momentálně v předpovědi.10-13m/s nebude to pravé ořechové.
Odpovědět
Já bych to zas tak černě neviděl, podle yr.no je to max do 5m/s :)
Odpovědět
Na Storm.no je na 13-14.5 předpověd 8-15m/s a to si myslím je dost průvan.Je to ještě týden tak snad bude líp,na chatě bych nerad seděl:-)
Odpovědět
zajímavé srovnání http://www.storm.no/vaer/135486143/storm.no-vs-yr.no
Odpovědět
Vše naloženo a za deset hodin vyrážíme na Hogset.19.května po příjezdu napíšu jak bylo.
Odpovědět
Tak ať Vám koušou určitě napiš až se vrátíte.Máme to za 50:-P
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...