Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu CESTA NA SOROYA PO E6

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel stipko a poslední změna proběhla před 11 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Byl jsem v Norsku 4x. Vždy na jiném místě a vždy jsme jeli jinou cestou. V partě je na tom polovina stejně, druzí byli vícekrát. Na této taktice jsem se dohodli všichni a cestu tam věnujeme i poznávání. Jel jsem přes Německo, Polsko i pobaltí.Vše má své kouzlo. Přes Německo je to rychlé, ale v tahu. Polsko je na vrchu hodně rozkopané z nedostavěných dálnic (ale brzy to bude hotové)a až úděsné, ale trajekt z Gdaňska totální pohoda. Pobaltí je na poznání krásné. Může se do Rigy a nakonec prohlídka starobylého Talinnu.Pak navazuje opravdu kýčovitá realita finské přírody.Cesta dlouhá, ale zážitkově bohatá.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Je lepšia cesta do ALTY zo švédskeho Tore alebo z fínskeho Tornia?

Vraj je cesta Fínskom pohodlnejšia a rýchlejšia.

Je to tak?

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Odpovím ti všeobecně.Cesty ve Švédsku a Finsku jsou prakticky stejné-kvalitní a rychlé.Volil bych proto kratší kilometráž.Konkrétní příjezdové cesty neznám, ale v těch oblastech jsem se pohyboval.

Netýká se to tvého případu, ale přes Norsko se nejezdí hlavně proto, že je tam nízká povolená maximální rychlost.Raději se volí švédské cesty, kde to odsípá, ikdyž je to delší. Všichni víme, že jedním z hlavních problémů norské rybařiny je doba cestování.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

jj

Tomu rozumiem. Ide mi skôr o konkrétne o cestu do Alty.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Mne sa viac páči cesta cez Finsko. Vedie ale v blízkosti hraníc so Švedskom. Má to ale aj jednu nepríjemnosť a tou je veľké množstvo malých mušiek a komárov, ktoré počas cik-pauzy sadajú a štípu aj na “onen nástroj” a to nielen diabetikom :-D:-D:-D …no a potom v aute tie rečíííí…

:-P:-P:-P

Vyskúšaj aj Fínsko, je tiež veľmi krásne a predsa trochu iné.

stipko, prečo ťa nevidím medzi prihlásenými do Mýta pod Ďumbierom. Rád by som s tebou pohovoril.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

To Vojtko:

Do Mýta určite nejdem a je mi to dosť ľúto, pretože je tam krásne.

Už dávnejšie máme naplánovanú chatu v Malom Lipníku u rieky Poprad. Chceme skúsiť poľský úsek Popradu a Dunajca.

Ale snáď sa to podarí nabudúce.

Ďakujem za info o ceste cez Fínsko.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu CESTA NA SOROYA PO E6

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...