Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Cesta do Norska firemním autem

Jedeme do Norska firemním autem, máte někdo zkušenost jestli je k tomu třeba nějaká speciální listina.

Odpovědět

Stejně jako tady -> malej techničák a pojištění. :-)

Každopádně bych měl sebou i plnou moc od vlastníka vozidla jak v českém, tak i anglickém jazyce a to úředně ověřenou.Jednou jsme s tím měli neskutečné problémy

Do večera vložím formulář o zapůjčení,jestli mě nikdo nepředběhne. Je to dobrá věc.

tu Kraken podívej se do starších diskusí bylo to kompletně probráno

i s formulářem v českém jazyku i angličtině.

Diskuse mořského rybolovu-plná moc 2.4.2008

Jazdíme služobným vozidlom do zahraničia už cca. 11 rokov, do Norska teraz piaty a ak budeš mať hore zmienené doklady, tak nieje problém.

Tá plná moc sa určite hodí ale zatiaľ ju nikto nevyžadoval. Je povinná.

V práci ju mám vždy na celý rok.

Je to pre prípad, aby ti nezadržali auto pre zistenie v DB pátrání.

Bez zelenej karty ani na krok. Tú kontrolujú všade.

Tydy si můžete stáhnou formulář....

http://www.uloz.to/8511236/potvrzeni-o-uzivani-firemniho-automobilu-doc

cestuju taky hodně po Evropě firemním autem a dycky nám šéf dá formulář,už to tu padlo,bez toho by mohl být dost velký problém,ale ještě nás nikdy nekontrolovali...

Díky všem!Už jsem v Norsku firemním autem byl, ale vždy bez potvrzení o užívání. Ani při kotrolách jsem s tím osobně neměl problém, ale kamarád dvakrát během jedné cesty. Chtěli mu zadržet auto. Mám eseročko jehož jsem jedinným vlastníkem i jednatelem, tak mi přišlo divné sám sobě potvrzovat, že souhlasím se zapůjčením si auta. Myslel jsem ,jestli by nestačil třeba výpis z obchodního rejstříku.:-?

to Kraken

Dělám také v s.r.o., které má 2 spolumajitele a zároveň i jednatele a oba dva si na každou cestu do zahraničí sami sobě vystavují potvrzení o užívání služebního vozidla. Už se jim prý několikrát stalo, že místní policie to při kontrole vyžadovala.

Já mám také služební auto a bez potvrzení nejedu ani na Slovensko. Nestojí to za to.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.