Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 61 odpovědí. Do diskuze (37 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jirka66 a poslední změna proběhla před 2 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 62)
  • Autor
    vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

v máji už v pohode letné gumy aj na sever

jirka66
    Účastník
    (353 odpovědí)

Ahoj rybáři, máte někdo zkušenosti s trasou ČR – dánský Hirtshals – trajektem do Larvik a dále do středního Norska ? Dle mapy a navigace to z Larvik do okolí Trondheim vypadá na pohodovou trasu, už jen cca 600 km a 8 hodin cesty.

pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Jezdíme to z Frederikshavenu, ale až do Osla. Trajekt je v pohodě

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 7 měsíci uživatelem pepapol.
    Sidonius1
    Účastník
    (56 odpovědí)

Děkuji všem za odpověď…. Dostal jsem spoustu odpovědí. Celkem dvě. Jeden říká zimní, druhý letní. Jsem tam kde jsem byl před dotazem.  Přesto jim moc děkuji. Byli jediní kdo odpověděli a měli zájem poradit.  Je vás tu dost, kdo jezdí autem na jaře a nikdo jiný se neobtěžoval poradit.  Doufám, že i vám se příště dostane na nějaký dotaz tak “velké” množství odpovědí jako mě.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

v květnu bych jel na zimních, může se stát, že v centrálních oblastech Norska bude pod bodem mrazu, stačí aby zasněžilo a máš z auta sáňky

takže za mě : zimní

sejk
    Účastník
    (16 odpovědí)

Ahoj rybáři, máte někdo zkušenosti s trasou ČR – dánský Hirtshals – trajektem do Larvik a dále do středního Norska ? Dle mapy a navigace to z Larvik do okolí Trondheim vypadá na pohodovou trasu, už jen cca 600 km a 8 hodin cesty.

Na Hitru takhle jezdíme posledních několik let (jen cesta tam), za nás super, na trajektu je cca 4 hodinky odpočinku.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 7 měsíci uživatelem sejk.
    Candat – Rosťa
    Účastník
    (199 odpovědí)

to Sidonius1

Ahoj, já jezdil květen cca od 10 už v pohodě na letních, pravda jezdíval jsem kdysi do jižního Norska a přejezd přes ledovec byl zajímavý, že sněhu bylo všude ještě spousta, ale cesty suché a teplota okolo 4 stupňů (pouze v nejvyšších polohách).

Letos jedu poprvé v květnu (8) Soroya a mám stejné dilema jako ty, jelikož jsem tam byl vždy v září. Byl jsem ujištěn, že to bude v pohodě a nemám se čeho bát. Nicméně sledovat předpověď počasí asi nebude na škodu a udělat rozhodnutí pár dní před odjezdem se dá udělat vždy. Jak říkají kluci co už mají spoustu výprav za sebou ,,Byl jsem v Norku v květnu a bylo to jako na jihu, ale také jsem byl v Norsku a bylo to jako na severu,,

Ať se daří a otázka zůstane jen pouhou vzpomínkou v předodjezdovém čekání. Hlavně šťastnou cestu a super dovolenou plnou zážitků a ryb.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 7 měsíci uživatelem Candat - Rosťa.
    otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Já bych na tvém místě v tomto termínu nejel jinak než na zimních …..

Vendys
    Účastník
    (43 odpovědí)

Ahoj, určitě na zimních. V květnu 2019 nás potkalo dost brutální sněžení a měli jsme letní a fakt to bylo dost o držku. Takže květen už jedině na zimních.

Domasa
    Účastník
    (79 odpovědí)

Bolo to asi pred tromi rokmi a cez noc pred odchodom začiatkom mája nám na Soroy nasnežilo 20 cm ???

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Zdar pánové, letos je všechno trochu jinak. Já jsem momentálně ve středním Norsku a téměř všude je sníh. Na méně používaných komunikacích jsou ledové jazyky. Jak tomu již chce zákon schválnosti, tak většinou v zatáčkách. Nechci nikomu radit, ale já bych do Norska v květnu na letních nejel. A už jsem tady za ta léta trochu něco najezdil. Je to pochopitelně pouze můj názor a nikomu jej nevnucuji. Norci stále jezdí na hřebech.

Sidonius1
    Účastník
    (56 odpovědí)

Moc děkuji za rady 🤝. Nechám tam tedy pro jistotu zimní gumy. Přeji vám úspěšný rybolov.

vostrmar
    Účastník
    (150 odpovědí)

My vyrážíme 18.5. na Hitru a teď jste mě trochu nahlodali s těmi zimáky … už jsem si myslel na letní.

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

tiež ma nahlodali tie komenty o zimných pneumatikách a to sme chodili 10.5. vždy na letných

Jarda-R1
    Účastník
    (57 odpovědí)

Ahoj, jedeme zitra na Bessaker a jedu na zimních, v Norsku nikdy nevíš. ❄️

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 62)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...