Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Cesta autem

Dobrý den, tento rok se vydáváme do Norska poprvé autem. Jedeme na úroveň ostrovu Vega. Zvažujeme 2 možnosti přepravy trajektem (1.možnost Roztock-Trelleborg nebo 2.možnost Kiel-Oslo). Máte s těmito trajekty nějaké zkušenosti, jak to vypadá cenově, případě časově? Děkuji za každou odpověď.

Odpovědět

Ahoj,jezdíme autem o něco níže než jedeš ty,a to na ostrov Vikna.Trajekt používáme Sasnitz - Treleborg, a dále pokračujeme švédskou cestou.Pokud by tě zajímalo víc,tak pošli mail nebo soukromou zprávu.Již jsem tady na diskuzi o této cestě psal.

Jinak to máme 10 !!!!!!!!!

Ahoj Naki

O trajektech se toho tady popsalo dost a dost, stačí trochu hledat, tak jen ve zkratce:

Kiel - Oslo doba plavby cca 22hodin, ceny někde od cca 500Eur:-D

Rostock - Trelleborg 5,5 hodiny ve dne, 7 hodin v noci, ceny od cca 120Eur

Jsou i jiné varianty - Rostock -Gedser, Frederikshavn-Oslo atd.

To kaqpa

a k tomu trajektu - prectete si muj clanek o trajektech, at vite proc, a pak mi poslete na muj mail janaseitz@centrum.cz potrebne udaje (pocet osob, datumy, rozmery vozidla..) a ja vam reknu cenu...

Prosím o radu, letos pojedeme asi na Smolu a přemýšlíme o cestě přes 63 silnici místo E136. Přemýšlíme se i podívat do Tafjordu...o kolik to je cenově náročnější(trajekt a td.)Děkuji

Myslite, jako ze odbocite u Otta smer Lom a pak smer Geiranger, pres Trollstigen smer Andalsnes - pak smer Molde a po 64 pres Atlantickou cestu , Kristiansund na Smölu?

prvni usek zhruba po Molde vas vyjde draz jen o trajekt Eidsdal - Linge cena 63 NOK za auto s ridicem plus za dospele 26 NOK. a pak Afarnes - Solsnes za 69 NOK plus 28 NOkza dospelaky.

Pripadne byste se mohli svet pres Geirangerfjord do Hellesyltu - odjezdy a cena

http://www.fjord1.no/ferje/ruteoversikt-for-ferje/more-og-romsdal/geiranger-hellesylt

z Hellesyltu směr Stranda odtud trajekt do Liabygda

http://reise2.fjord1.no/Fjord1IISStaticTables/Tables/ruter/t/15-242.htm

(63 NOK auto, 26 NOK dosp)

U Molde zalezi na tom, jak se rozhodnete jet dal.

:-):-)ZDRAVÍM JANU:-D:-D TU CO EMIGROVALA :-D:-D

no pozooor - to se jeste nevi kam jsem emigrovala!! Nedostala jsem na to zadnou odpoved.. :-x

PODLE TÉ VLNY........ USA ??????8-O

Ale líbí se mi na Jance, že se k tomu přiznala:-D:-D:-D:-D

nic jsem nepriznala! bylo mi to prirceno! :-)

Stejne je to parada, na jake kraviny lidi prijdou ... vetsinou jsou to omezeni zavistivci, co si nevidi na spicku nosu ... casto jsem se dobre pobavila. Nejlepsi je ta fama o mem o hodne starsim manzelovi :-D Sveho muze pak predstavuju jako sveho mladeho milence ;-):-D:-D

To Zerp

no jo - USA - preplavala jsem tam na te vlne z Kuby .. :-D

Aspon neni nuda, ne? 8-)8-)

Jak se rika, dokud se lidi staraj, je to dobre. Jak prestanou, je clovek mrtev :-D:-D:-D

Pokud by Janka emigrovala,tak jedině na jižní Moravu,přesneji by to mohl doplnit Jindra / MifakM /. Snad se na mě Janka za to nebude zlobit?!!!!?

Naki

Ja pochazim ze Slovacka! Takze bych se maximalne vratila k mamince... :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!