Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Český manuál k WFT Deep Water Super N High 2 speed 14 LH

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Otta a poslední změna proběhla před 10 roky a 3 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Nechal jsem si poslat z TROPIC LIBEREC multík WFT Deep Water Super N High 2 speed 14 LH. K mému překvapení neobsahoval český manuál a to i přesto že se u nás běžně prodává a to ve více variantách/levá-pravá ruka,široká-úzká civka,jedna-dvě rychlosti./Po upozornění mě poslali manuál na nějakej el.WFT multík s tim že to je podobné,upozorňuji že mnou zakoupenej neni elektrika-v čem je ta podoba nevim.Proto moc prosim jestli nemá někdo překlad manuálu do češtiny.Při ceně 8500,-kč to je povinost,to potvrdila i ČOI.Poslal jsem nějakej mail do prodejny ale nic se neděje.Norsko za dveřma a tak skoušim vše.:-(:-(:-(:-(

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Ještě jedna věc,manuál nemusí být v češtine,přes překladač bych ho nějak dal do kupy.Předem dík Otta.;-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Český manuál k WFT Deep Water Super N High 2 speed 14 LH

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...