Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu CARent, a.s. Autopůjčovna

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jirka50 a poslední změna proběhla před 8 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Vy jezdíte, my se staráme!

Naše autopůjčovna Ford disponuje vozovým parkem převyšujícím 150 vozidel a zajišťuje od jednorázových zápůjček až po kompletní dlouhodobou mobilitu firem. Máme k dispozici osobní modely vozidel Ford i různé verze modelu Ford Transit.

Služby zahrnuté v ceně půjčovného:
    – pojištění zákonné a havarijní v tuzemsku i v zahraničí
    – volný počet ujetých kilometrů
    – spoluúčast 5% nebo minimálně 5.000,– Kč, připojištění čelního skla
    – servisní náklady (pravidelná údržba a běžné opravy)
    – dálniční známka pro ČR
    – zimní pneumatiky
    – silniční daň
    – všechna vozidla jsou max.24 měsíců od data uvedení do provozu

Speciálně pro návštěvníky stránek rybolovnorsko.cz jsme se rozhodli udělat jedinečnou nabídku pronájmu vozidel Ford Transit KombiVan a Transit Bus. Verze kombi je 6-místná a verze Bus 9-místná. Budeme rádi když našich služeb využijete a po návratu z krásného rybářského Norska si řeknete: „udělali jsme dobře, že jsme dopravu nechali na CARENTu“. Protože jak říká už naše logo: „Vy jezdíte, my se staráme! “

Petrův zdar, mnoho rybářských zážitků a vždy šťastný návrat zpět domů přeje za firmu CARent,a.s.

Tomáš „Naki“ Nakládal
    CARent a.s.
    Bělohorská 46, 636 00 Brno
    tel.: 548 14 14 72
    mobil: 775 775 219
    e-mail: nakladal@fordcarent.cz

Mapa: https://goo.gl/maps/5qzrsxt7hLS2

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Mám dotaz, kamoš chtěl půjčit auto do Španělska.  Odkázal jsem ho na tento web, že je tu na titulní straně reklama. Ale volal mě, že tady není. A když se dívám, tak opravdu zmizela. Mám prohlížeč chrome a nevidím ji. Je tato chyba u mne ?

To je otázka asi na DUKEho.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Banner Carent/Allrisk je nyní ve fázi jednání. Kompletní obsah inzerce byl přesunut do diskuze, což jsi našel 😉

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Tak to jo, budou nové banery. O mě nejde, na kluky telefon mám.  A já se lekl nějaké FK , protože na nových stránkách není ani ZERP.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Pane D. Křivánku…..to máte jedno že už tady nejsem. Asi nejsem zajímavej abych tady STRAŠIL……

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Vážený pane Zelenka, Zelenko, Zerpe, Bobe. Jak to tak vidím, tak Vy a I ostatní tu máte nelehké podmínky.  To se nedivím. Jinak v pondělí odesílám zásilku z MORAVY i s dárečkem na revanž.

Pěkný finanční smajlík v krizi :   sfkhsdgherzíáú)yvna!R”w§úeoriujjf

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Pane D. Křivánku…..to máte jedno že už tady nejsem. Asi nejsem zajímavej abych tady STRAŠIL……

BLBOST !!! 🙂 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Zdar Láďo, zajímavej určitě seš, už se těším na tvoje reporty z Hitry. Jak to tam rozjedete se Šroubkem.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Myslím že se osobě neznáme ale příspěvky sleduji již dlouho a myslím žeVás je  veliká škoda a o strašení bych nemluvil

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu CARent, a.s. Autopůjčovna

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...