Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

Buvik – ostrov Kvaloy

Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat zda máte někdo nějaké informace o této lokalitě.

Odpovědět

Zavolej mi na 608811409,podám Ti informacr k Buviku.

Navečer určitě zavolám. Díky moc za ochotu.

Na Buviku jsem strávil týden rybaření asi před 5 roky.Mám pouze pozitivní hodnocení a nebojím se místo doporučit.

Cestu upřednostňuji přes Švédsko na Kirunu a Narvik.Pohodlný dojezd přes Tromso(do hlavní podzemní křižovatky pod městem,směr letiště a u něj doleva.Dům se čtyřmi , velmi dobře vybavenými apartmány přímo u moře.Krytá filetárna v suterénu.Rybářská místa dle přiložené mapy,tehdy fungovala velmi dobře a na moře,které je poměrně daleko ,nebylo třeba vyjíždět.Halibutí plato kousek od chaty vlevo,nejlepší místo na bybaření bylo přímo naproti v zátoce,tehdy před lososí farmou.Chytaly se hlavně treska tmavá a obecná,na halibutím platu malé tresky jednoskvrnné a před vjezdem do zátoky naproti všechny druhy tresek.Při výjezdu na moře,před ostrovem Edoya se na větších hloubkách lovili mníci.

Kvalitní a spolehlivé lodě Kverno s motory 40 a 50 k,příjemná paní majitelka.

V případě větrného počasí je třeba dostat se do zátoky naproti.Tam se dá v pohodě chytat za každého počasí.

Doporučuji zajet na Sommaroyu,je to cca 20 km smerem k moři,známá rybářská a rekreační oblast.Určitě navštivte město Tromso,které je velmi krásné a jeho prohlídka je opravdu zážitkem.

Na přiložené mapě jsou rybářská místa očíslována od jedničky dle úspěšnosti lovu na nich.

Děkuji mnohokrát za skvělé info. Po návratu dám vědět jak to dopadlo.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.