Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 254 odpovědí. Do diskuze (71 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 255)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak trička, jsou u nás na prodejně. Všem kdo zadali adresu dnes trička odejdou, takže je zítra, nejpozději ve středu 16.6. budou mít na svých poštách.

Tito si trička přáli vyzvednout u nás na prodejně:

Naki

David Klukáček

Heny

Pafka

Pokud si někdo z výše uvedených přeje trička zaslat, tak ať mě pošle soukromou zprávu s adresou, kam se mají zaslat.

Cena je 270,- Kč/ks s DPH plus 139,-Kč poštovné.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak a jsou všechny trička rozeslané, pokud si někdo tričko objednal a do čtvrtka 17.6. mu tričko(ka) nepříjdou, tak se mohlo státm že se jeho objednávka zadrhla. V tom případě, ať se ozve zde v tomtu vláknu, nebo ať mě pošle soukromou zprávu a společně problém vyřešíme.

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

hlavatka napsal:

chlapi ! na kere hovno sa vam trička take alebo onake .ked to vieš ta ryba nevidi čo maš oblečene . mne nevadi či si čechur nemec alebo vietnamec . jked si človek na spravnom mieste tak neni o čom , a vaše lišenia si strčte za klobuk!!!!!!!!rybu chytite aj tak či si slovak alebo čech . alebo si myslite že ste viac ????

😛 ale no táák… panové proč to, vždyť pan hlavatka jistě jen vtipkuje

mě naopak pobavil:-P

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

To jsem tedy opravdu zvědav. Systém objednávání mi sice připadal nesystémový, ale ….

Plukas

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

plukas napsal:

To jsem tedy opravdu zvědav. Systém objednávání mi sice připadal nesystémový, ale ….

Plukas

Já to myslel spíš tak, že ti co objednávku dle instrukcí poslali na můj mail, tak svoje trička určitě dostanou. Ale ti co a pár jich bylo to posílali na SIMův (maximálně zahlcenj) mail a on mě to pak přeposílal, tak 100% záruku nemají… :-E

Ale není problém se ozvat a udělá se doobědnávka.

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To Duke

Díky za super zprávu! Do pátku si trička vyzvednu!

Díky

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 DUKE

Zítra dopoledne se pro ně zastavím u Michala na prodejně. Díky, Pafka:-)

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Dnes jsem vybalil trička no paráda! Syn už vněm chodí. I samolepky jsou super, už mi ji vylepil na auto. dík Louňáci.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Iste si spomínate na návrh od Boba. Napísal som mu,či má svoj návrh chránený.Robil ho jeho brat a napísal mi, že nie. Pohrali sme sa s návrhom v tej časti kde je vlajka a vložili sme tam slovenskú. Návrh som dal vyšiť na prsia a chrbát polokošele, tiež na čiapku. Pre budúci rok, aby si to mohli chalani dať vyšiť aj na tmavé a farebné tričká tak obrys ešte zvýrazníme bielou farbou. Upozorňujem tých posadnutých averziou proti logám, že toto je len informácia o mojom tričku a že im to netlačím do hlavy. Strojné vyšitie loga na jedno tričko (na prsia+na chrbát) stálo 3,6 € Prikladám foto.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Žehliť sa mi to nechcelo, tak prosím o zhovievavosť za nafotenie.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

Duke napsal:

Já to myslel spíš tak, že ti co objednávku dle instrukcí poslali na můj mail, tak svoje trička určitě dostanou. Ale ti co a pár jich bylo to posílali na SIMův (maximálně zahlcenj) mail a on mě to pak přeposílal, tak 100% záruku nemají…

Ale není problém se ozvat a udělá se doobědnávka.

Beru kritiku zpět a naopak chválím a děkuji. Trika i samolepky dorazily již včera,ale nedostal jsem se k napsání díkůvzdání až teď.

Plukas

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Ahoj kluci,

trička již máme, moc děkujeme. Samolepky již jsou na autě, za 3 dny odjezd Dolmoy-Hitra.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 DUKE a SIM

Velká pochvala za trika – včera už jsem reprezantoval a měl jsem velký úspěch :-P:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 255)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...