Hasvik, NO
temperature icon -7°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

šroubek,vojtko,štipkork,naky,mikulčak.!!!!!ja som napisal len svoj osobny nazor ,ale ako vidim padla kosa na kameň. vy ste asi taky rybary ako ja prezident.....

pafka ..... ty si mudry ako radio jerevan . myslim že take beličky a červeničky by ti šli najlepšie

to Hlavatka

Až si doděláš základní školu, tak se ozvi - rád si přečtu nějaké moudro :-)

to pafka              maš štasťie!!! dnes som zložil skušky!!!!!!!!!!!!

to hlavatka: Tak těď už opravdu nevím,kam svými věcnými příspěvky směřuješ. Budeš asi skvělý a uznavaný rybář,se kterým se nemůžeme rovnat. Tak prosím o nějaké věcné příspěvky,třeba kam jezdíš,na co chytáš,v jaké období,atd. To nám určitě prospěje víc než slovní války. Nebo jsi další takovej,co nám poradí dát kýbl na hlavu a sledovat dno?

Naki

Ja nechapu jak Vas muze tak rozcilit cizi nazor... vyjadril se a vy se nechate takto vyprovokovat. O nic jineho mu stejne neslo. A pritom k jeho nazoru se nestoji ani vyjadrovat.

ajaj,trošku sa to tu rozproudilo,já mu neodpovím a budu mít klid,nemá to cenu.MifakM má pravdu,a jak sa říká moudřejší ustoupí.

to Salmon:dělal sem si srandu,já mám Norsko letos za sebou :(

2 MifakM

Souhlas :-))

Tak tu máme ďalšieho rybára, ktorý by mohol poskytnúť nejaké informácie.
Už sa teším na príspevky.
Asi by bolo dobré vytvoriť ďalšiu tému - Hlavátkova poradňa
Nuž, hlavatka, tak začni.
Mám to za 16 a tak ešte stále sa hodia nejaké informácie.
Ešte si nedal vedieť odkiaľ si. Už som spomínal, že máš parádny nick. Že by sme sa na jeseň stretli na Poprade alebo Dunajci na hlavaňách.
Ryby chytám od mala, ale rád sa priučím.

2 hlavatka: Prosííím, prosíím, prosíím,  daj ako skúsený rybár (chlap na mieste) dobré rady, ako na tie ryby !?!?!. Z Tvojích príspevkov dedukujem, že si človek skúsený, priateľský, dobrosrdečný (isto aj v kolektíve obľúbený) a tak aspoň časť svojích bohatých vedomostí odovzdáš v prospech kolektívu ľudí, ktorí na týchto stránkach hľadajú odpovede na rôzne otázky, súvisiace s realizáciou svojho koníčka. Ľudia Ti budú povďační za Tvoju kamarátsku - chlapskú, odbornú pomoc a sv. Peter  Ti za to odpustí hriechy aj keď Ty asi ani žiadne nemáš. Tak už prosím Ťa neváhaj, otvor studnicu vedomostí a poď .....!!!

Kamarádi nerozčilujte se  Praske vám žilka a budete tahat nohu. Nemá cenu reagovat na  VO=Hlavatka.

VO=Vyučenej vosel.

Norsku zdar Komboj.

pre komboja-- možna že som po tvojom osel , ale isto daleko menši ako ty ,ked som si otvoril tuto diskusiu tak my tvoje uši skoro poplieskali medzi oči

Pánové, souhlasím, že volba slov hlavatky byla divoká a nepřiměřená, ale jen napsal svůj názor. Spíše mě udivila reakce některých reagujících.

Rada pro HLAVATKA: příště zvol mírnější formu konverzace, jinak tu bude plno nenávisti jako na MRKu a budeš tu mít více nepřátel než zpřízněných duší. Ale souhlasím, že je lepší napsat vlastní názor, než jen pochlebovat.

Rada pro OSTATNÍ: pokud nesouhlasíte s hlavatkou, tak na něj nereagujte, nebo se nechovejte jako ti, na které nadáváte.

Tááák klucí myslím, že by bylo fajn trošku ubrat. Víte, že to tady moc nepromazávám, tak ať nemusím začít.

A jako motivaci pro vás tady mám informaci o tričkách. A to, že jsou objednané a máme příslib, že 15.6. je budeme mít na firmě. Může to být i dřív, ale pro jistotu si dodavatel dal ten termín 15.6. Veškeré info o tričkách budu vkládat sem.

Jen pro zajímavost - triček bylo objednáno skoro 60 kousků a nebylo vyjímkou, že si někteří objednali rovnou po dvou kusech. :-D

To Duke

chlape, přimlouvám se, abychom naši objednávku obdrželi co možná nejdříve, 20.06. odjíždíme a to je neděle, tak je potřebujeme nejpozději do 18.06.

Udělej pro to vše, co je reálně možné, fakt se mi nechce za Vámi jezdit na Moravu, ale nechali jsme je udělat hlavně kvůli naší výpravě.

Prosím, prosím

Díky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!