Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Budeme se lišit?
- Toto téma obsahuje celkem 254 odpovědí. Do diskuze (71 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pafka a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#11853 25.5.2010 v 22:32
šroubek,vojtko,štipkork,naky,mikulčak.!!!!!ja som napisal len svoj osobny nazor ,ale ako vidim padla kosa na kameň. vy ste asi taky rybary ako ja prezident…..
#11854 25.5.2010 v 22:36pafka ….. ty si mudry ako radio jerevan . myslim že take beličky a červeničky by ti šli najlepšie
#11855 25.5.2010 v 22:44to Hlavatka
Až si doděláš základní školu, tak se ozvi – rád si přečtu nějaké moudro 🙂
#11856 25.5.2010 v 22:51to pafka maš štasťie!!! dnes som zložil skušky!!!!!!!!!!!!
#11857 25.5.2010 v 23:19to hlavatka: Tak těď už opravdu nevím,kam svými věcnými příspěvky směřuješ. Budeš asi skvělý a uznavaný rybář,se kterým se nemůžeme rovnat. Tak prosím o nějaké věcné příspěvky,třeba kam jezdíš,na co chytáš,v jaké období,atd. To nám určitě prospěje víc než slovní války. Nebo jsi další takovej,co nám poradí dát kýbl na hlavu a sledovat dno?
Naki
#11858 25.5.2010 v 23:26Ja nechapu jak Vas muze tak rozcilit cizi nazor… vyjadril se a vy se nechate takto vyprovokovat. O nic jineho mu stejne neslo. A pritom k jeho nazoru se nestoji ani vyjadrovat.
#11862 26.5.2010 v 5:03ajaj,trošku sa to tu rozproudilo,já mu neodpovím a budu mít klid,nemá to cenu.MifakM má pravdu,a jak sa říká moudřejší ustoupí.
to Salmon:dělal sem si srandu,já mám Norsko letos za sebou 🙁
#11863 26.5.2010 v 8:022 MifakM
Souhlas :-))
#11865 26.5.2010 v 9:40Tak tu máme ďalšieho rybára, ktorý by mohol poskytnúť nejaké informácie.
Už sa teším na príspevky.
Asi by bolo dobré vytvoriť ďalšiu tému – Hlavátkova poradňa
Nuž, hlavatka, tak začni.
Mám to za 16 a tak ešte stále sa hodia nejaké informácie.
Ešte si nedal vedieť odkiaľ si. Už som spomínal, že máš parádny nick. Že by sme sa na jeseň stretli na Poprade alebo Dunajci na hlavaňách.
Ryby chytám od mala, ale rád sa priučím.#11868 26.5.2010 v 13:162 hlavatka: Prosííím, prosíím, prosíím, daj ako skúsený rybár (chlap na mieste) dobré rady, ako na tie ryby !?!?!. Z Tvojích príspevkov dedukujem, že si človek skúsený, priateľský, dobrosrdečný (isto aj v kolektíve obľúbený) a tak aspoň časť svojích bohatých vedomostí odovzdáš v prospech kolektívu ľudí, ktorí na týchto stránkach hľadajú odpovede na rôzne otázky, súvisiace s realizáciou svojho koníčka. Ľudia Ti budú povďační za Tvoju kamarátsku – chlapskú, odbornú pomoc a sv. Peter Ti za to odpustí hriechy aj keď Ty asi ani žiadne nemáš. Tak už prosím Ťa neváhaj, otvor studnicu vedomostí a poď …..!!!
#11881 27.5.2010 v 7:58Kamarádi nerozčilujte se Praske vám žilka a budete tahat nohu. Nemá cenu reagovat na VO=Hlavatka.
VO=Vyučenej vosel.
Norsku zdar Komboj.
#11927 28.5.2010 v 18:42pre komboja– možna že som po tvojom osel , ale isto daleko menši ako ty ,ked som si otvoril tuto diskusiu tak my tvoje uši skoro poplieskali medzi oči
#11930 28.5.2010 v 21:25Pánové, souhlasím, že volba slov hlavatky byla divoká a nepřiměřená, ale jen napsal svůj názor. Spíše mě udivila reakce některých reagujících.
Rada pro HLAVATKA: příště zvol mírnější formu konverzace, jinak tu bude plno nenávisti jako na MRKu a budeš tu mít více nepřátel než zpřízněných duší. Ale souhlasím, že je lepší napsat vlastní názor, než jen pochlebovat.
Rada pro OSTATNÍ: pokud nesouhlasíte s hlavatkou, tak na něj nereagujte, nebo se nechovejte jako ti, na které nadáváte.
#12076 2.6.2010 v 14:46Tááák klucí myslím, že by bylo fajn trošku ubrat. Víte, že to tady moc nepromazávám, tak ať nemusím začít.
A jako motivaci pro vás tady mám informaci o tričkách. A to, že jsou objednané a máme příslib, že 15.6. je budeme mít na firmě. Může to být i dřív, ale pro jistotu si dodavatel dal ten termín 15.6. Veškeré info o tričkách budu vkládat sem.
Jen pro zajímavost – triček bylo objednáno skoro 60 kousků a nebylo vyjímkou, že si někteří objednali rovnou po dvou kusech. 😀
#12082 2.6.2010 v 17:15To Duke
chlape, přimlouvám se, abychom naši objednávku obdrželi co možná nejdříve, 20.06. odjíždíme a to je neděle, tak je potřebujeme nejpozději do 18.06.
Udělej pro to vše, co je reálně možné, fakt se mi nechce za Vámi jezdit na Moravu, ale nechali jsme je udělat hlavně kvůli naší výpravě.
Prosím, prosím
Díky
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Budeme se lišit?